Contact

TRI-VORTEX SRL

Tel: +40 724 55 66 23  

Fax: +40 314 18 32 92

Email: mailto:contact@trivortex.ro

Bd.Uverturii 16, sector 6,

Bucuresti CP 16-182, Romania

 

 

TRI-VORTEX SRL este unic distribuitor in Romania al produselor tratate cu tehnologia revolutionara Tri-Vortex.

Situl nostru, Tri-Vortex Romania, este o copie aproape fidela a celui Sud-African deoarece consideram ca informatiile de importanta primordiala pentru omenire trebuie sa fie accesibile unui numar cat mai mare de persoane care cauta solutii viabile pentru sanatatea lor.

Produsele tratate cu aceasta tehnologie au proprietati benefice pentru orice organism viu care este pus in contact direct sau in imediata lor apropiere. Acest lucru este valabil si pentru lichidele sau solidele care sunt asezate pe discurile sau platourile Tri-Vortex.

Rezultatele obtinute in alte tari in care oamenii au putut sa beneficieze de aceste produse sunt elocvente iar in aceasta privinta pot afirma cu deplina responsabilitate ca in ceea ce ma priveste, produsele Tri-Vortex au avut efectul pe care producatorul lor din Africa de Sud, le specifica in documentatia inclusa pe acest site.

Va invit sa beneficiati de tehnologia Tri-Vortex.

Firmele care doresc sa comercializeze produsele ca distribuitori agreati ai TRI-VORTEX SRL ne pot contacta direct pentru detalii privind conditiile de colaborare si discounturi.

E-mail-ul dumneavoastra:
Subiect mesaj:
Continut:
Toate campurile sunt necesare!
Online: 1