Tri-Vortex - Intrebari Frecvente(FAQ)
 
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link.
Intrebari frecvente despre discul Tri-Vortex (si alte produse)

I. Pentru cat timp este valabil discul?
R. Pentru aproximativ 2 ani - desi s-a raportat ca poate dura mult mai mult.


I. Isi pierde treptat din eficacitate? Si cumva pierderea eficacitatii este legata de frecventa folosirii?
R. Nu, nu pare sa-si piarda eficacitatea iar frecventa folosirii nu afecteaza discul. Proprietatile materialului au fost schimbate prin tratamentul aplicat in "camera" - astfel, aveti un material "nou" care aduce beneficii sanatatii, precum ati observat in toate marturiile.


I. Discul este afectat de campuri magnetice sau computere, etc.?
R. Nu, aceste discuri nu sunt afectate de campuri magnetice sau computere - in acest caz, otelul inoxidabil este non-magnetic. Dimpotriva, aceste discuri vor avea o functie protectiva impotriva campurilor magnetice daunatoare cum ar fi cele ale computerelor.


I. De ce este utilizat otelul inoxidabil?
R. Deoarece nu se uzeaza ca alte metale. Mai mult, am descoperit ca oamenii pot folosi aceste discuri pe tot corpul lor - otelul inoxidabil este mai usor de spalat si curatat pentru o utilizare continua.


I. Ce se intampla daca scap discul? Poate fi afectat in orice alt fel?
R. Nimic nu se va intampla cu proprietatile discului daca il veti scapa. Nu va mai functiona daca veti topi discul sau veti suda pe el - caldura excesiva va schimba proprietatile sale.


I. Rezultatele tratamentului sunt durabile? Sau amelioreaza simptoamele doar temporar?
A. Durabile? Potential. Dar discul nu este cu mult diferit fata de orice medicament sau tratament in sensul ca nu doar medicamente sau tratamente propriu-zise pot aduce rezultatele dorite sau sa elimine cauza dereglarii. Vindecarea trebuie intotdeauna considerata dintr-un punct de vedere holistic si acest disc reprezinta numai o parte dintr-o schema a vindecarii - trup, minte si spirit. Adevarata vindecare va veni numai cand oamenii vor fi pregatiti sa faca schimbari si adjustari care sunt necesare - ex. hidratare, dieta, exercitiu, obisnuinte, rugaciuni si credinta, dragoste de sine, medicamente naturale, etc.


I. Pot alti oameni sa-mi foloseasca discul fara sa fie afectati de vreo influenta negativa a propriilor probleme, sau vice-versa?
R. Este mult mai bine sa folositi numai dvs discul personal - in principiu din cauze sanitare, dar exista posibilitatea ca negativitatea sa fie transferata. Asa ca, inainte de a da discul cuiva, curatati-l cu sapun si apa. Daca cunoasteti principiile energetice, este bine sa-l curatati cum ati face pentru un cristal sau orice alt obiect pe care-l primiti.


I. Exista si efect secundare? Sau, cum se intampla la remediile naturiste, voi simti o agravare a simptoamelor pana sa simt o ameliorare?
A. Pana acum nu ni s-a plans nimeni de efecte secundare. Dar daca o sanatate EXCELENTA este un efect secundar, atunci exista! In cateva cazuri, starea intr-adevar s-a agravat foarte putin inainte de a fi ameliorata - in orice proces de vindecare acest lucru este posibil datorita detoxifierii corpului. Ceea ce unii oameni au descoperit este ca nu este necesar sa purtati discul tot timpul, ci doar intermitent.

Desigur, exista si cativa oameni, foarte putini la numar, care au afirmat ca discul nu functioneaza in cazul lor - acestia sunt oameni care, de obicei, au respins de la inceput conceptia ca ar putea merge. Alte doua exemple vin de la o persoana cu spatele fracturat si de la o fata cu ace in glezna ei - in aceste cazuri simptoamele erau un rezultat al ranirii fizice serioase, iar discul nu a putut vindeca complet aceste rani. Totusi, aceste doua persoane pot beneficia in continuare de imbunatatirea sanatatii - apa potabila pe care o trateaza cu discul si efectul asupra corpului este tot benefic.


I. Discul poate fi afectat de temperaturi extreme?
A. Discul Tri-Vortex va functiona in temperaturi la care corpul uman nu ar putea fi capabil. Dar daca prin temperaturi extreme va referiti la temperaturi de topire sau la tratarea sa cu nitrogen lichid, da, va fi afectat.


Suntem siguri ca vor exista multe alte intrebari pe masura ce veti folosi acest produs remarcabil, asa ca va rugam sa cititi restul website-ului, sau trimiteti-ne un mail.


Intrebarile distribuitorilor pentru Piete Locale si Internationale sunt de asemenea binevenite.
Va rugam sa ne contactati direct.

Click pentru PDF Doc
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile