Tri-Vortex - Marturii Sud Africane
 
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link.
Retineti:
Desi am luat toate masurile pentru a pastra integritatea marturiilor de mai jos, pentru a fi mai usor citite am corectat anumite erori de scriere si gramatica.

Originalele va stau la dispozitie pentru examinare la cerere.Cu toate acestea nimic nu este mai convingator decat sa incercati chiar dumneavoastra aceste produse.
Michael van Staden - 55 ani

Michael a suferit o operatie de colon acum aprox. 10 ani din cauza ca suferea de colesterol. Nivelul colesterolului sau era peste 20. Lua 10 mg de Zocor pe zi, medicament care ii provoca dureri articulare precum si dureri abdominale. De asemenea lua o cutie de Rennis pe saptamana pentru discomfort si alte numeroase analgezice fara sa vada vreo ameliorare. Dupa 1 zi in care a folosit Discul Tri-Vortex viata lui s-a schimbat

Dupa o luna:

• Nivelul colesterolului sau a scazut rapid fara Zocor, undeva sub 10 10 (6 – 7).
• Aproape ca nu mai ia Rennies.
• Durerile sale articulare au disparut - si asta fara analgezice.
• Se simte plin de viata si acum se ingrijeste singur de gradina sa.

Dupa doua luni nivelul colesterolului a scazut undeva intre 5 si 6. Doctorul a incetat sa-i prescrie Zocor.
 
Bets Coetzee - 70 ani

Bets are Parkinson si pana acum a vizitat numerosi doctori din George si Cape Town care i-au prescris multe medicamente fara niciun efect.

Avea dureri articulare intr-un mod constant, o durea spatele iar gatul ii era teapan. Abia daca putea merge, cazand foarte des. Nici nu mai putea vorbi din cauza durerii.

• Dupa 1 saptamana folosind Tri-Vortex durerea a devenit "suportabila".
• Merge mult mai bine si vorbeste cu usurinta.
• Doarme mai bine fara sa mai ia somnifere.
• Ia analgezice numai pentru ca ea crede ca o ajuta sa doarma.
• Se simte ca un alt om.

 

John Hirie - 72 ani

John este programat pentru o inlocuire de sold si de genunchi si se trateaza cu analgezice pentru durerea pe care o simte. Dupa 4 zile cu Discul Tri-Vortex:

• Umflaturile au disparut.
• Medicul de familie i-a recomandat sa poarte permanent discul miraculos..
• A renuntat la analgezice si acum se simte foarte bine.
 

Hannes Ungerer - 69 ani

Hannes a facut pana acum 2 operatii de bypass pe inima si are emfizema cauzata de fumat. De asemenea, avea frecvente crize extreme de guta si lua cate 1 pastila de Puricos pe zi precum si inhalatii cu spray Berotec de patru ori pe zi si spray Ventolin noaptea. Mai lua si Serapax de 15 mg ca sa-l ajute sa doarma.

Dupa cateva zile folosind Discul Tri-Vortex:

• A incetat sa-si administreze tablete de Puricos si crizele de guta s-au ameliorat.
• Spray-urile le foloseste numai de doua ori pe zi fara efecte adverse.
• Doarme fara somnifere si zice ca doarme mai bine ca niciodata.
• Picioarele nu i se mai umfla si nu mai sforaie in somn.
  

Clea Fibricius - 58 ani

Clea are o tumoare la baza creierului, care ii provoaca multa durere si intepeneala a gatului. Genunchiul ei drept era foarte umflat si dureros.

Dupa o noapte cu Discul Tri-Vortex:

• Se simtea ca un alt om.
• A incetat sa mai ia medicamente.
• A dormit foarte bine.
• Piciorul nu i s-a mai umflat deloc.
• Intepeneala din gat s-a ameliorat considerabil.
• Poate face plimbari lungi fara sa simta vreo durere.

 
 
 
Mai multe marturii...

MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
L.V. - 20.06.2007, Bucuresti, Romania  

Ma numar printre cei multi care din diferite motive, implicit cele naturale legate de varsta, au diverse probleme de sanatate. Eu de exemplu am o entorsa veche la glezna piciorului stang care imi cauza dureri permanente la mers si glezna era umflata si tumefiata. Pentru ca practic si o arta martiala am probleme cu durerile de spate in zona lombo-sciatica si normal ca toti cei la aproximativ 50 ani, am si o spondiloza cervicala care imi cauza dureri frecvente de cap.
Oboseala ochilor cauzata de lucrul la calculator aproximativ 10 ore / zi era o alta problema.
Acum 2 luni am fost primul beneficiar al produselor Tri-Vortex, in sensul ca am primit de la dl Anton Ungerer un pachet in care aveam discuri de apa, discuri pentru echilibrarea energetica a corpului si o bratara magnetica.
Eu personal am inceput sa verific calitatile discurilor facand testele indicate de dl Ungerer cu un suc natural si apoi cu un vin desfacut mai de mult si care isi schimbase gustul. Am plasat un pahar in care am pus putin vin, pe platoul de apa Tri-Vortex. Dupa aproximativ 5 minute am mirosit vinul din pahar si mirosul era schimbat spre cel normal si proaspat, comparativ cu cel din sticla care mirosea putin a vechi si degradat. De asemenea si culoarea s-a schimbat, in sensul ca dinspre ruginiu si tulbure, vinul si-a recapatat culoarea rubinie si clara. Incredibil pentru mine si cei din familia mea.
Apoi am pus in acelasi fel o mostra de suc natural de grapefruit care incepuse sa miroasa a fermentat. Dupa 5 minute, sucul si-a recapatat mirosul prospat de grapefruit si gustul normal adica fara a mai avea tenta de fermentat.
A fost prima experienta care mi-a demonstrat mie si familiei mele eficacitatea produselor Tri-Vortex. Cu aceste prime experiente am inceput sa purtam la gat discurile Tri-Vortex si sa folosim platoul Tri-Vortex pentru a trata toate lichidele, legumele, fructele, pe care le bem (apa, sucuri, vin) sau mancam (supe, castraveti, morcovi, ceapa, etc.).
Apa care o punem la flori este de asemenea tratata pe platoul Tri-Vortex. Florile din ghivece sunt mai viguroase, infloresc mai des si cresc mai repede. Cele care sunt decorative - cumparate de la florarie, rezista mai mult - respectiv cam 7 zile, fata de cele care stau in apa normala, netratata, adica aproximativ 2-3 zile. Ma refer aici de exemplu la trandafiri sau lalele. Lalele isi indreapta tulpina daca sunt ofilite si apoi isi pastreaza verticalitatea pana se usuca.
Sunt lucruri care te socheaza si verifica afirmatiile si experientele facute de toti cei care folosesc aceste produse cu proprietati deosebite.
Am urmat sfaturile de hidratare corecta pe care dl Ungerer le da in paginile site-ului si care sunt confirmate de numerosi medici din intreaga lume.
Continuand cu experienta mea personala, pot sa spun ca aproximativ dupa 2-3 zile dupa ce am inceput sa port discul Tri-Vortex la gat si sa beau numai apa si lichide tratate, am inceput sa nu mai am starea aceea de oboseala a ochilor si sa simt ca sunt mai putin obosit fizic dupa lucrul la calculator. Dupa aproximativ 7 zile, umflatura gleznei a inceput sa se reduca iar pielea sa-si recapete culoarea si structura normala fara sa mai fie tumefiata. Durerile din glezna s-au redus si dupa aproximativ 2 saptamani au incetat complet. Sigur ca la anumite miscari mai bruste sau mai violente mai resimt partial o usoara jena, dar nu mai am miscarile limitate si dureroase dinainte.
Problema cu spatele in schimb a fost mai lunga, Abia dupa aproximativ 2 luni si dupa ce am purtat bratara magnetica in zona lombara timp de aproape 7 zile, durerile din aceasta zona s-au redus si pot spune ca nu ma mai deranjeaza atunci cand stau mai mult intr-o pozitie incomoda pe scaun sau in picioare. In ceea ce ma priveste, pot afirma cu convingere ca tehnologia Tri-Vortex este valida si produce efectele benefice pe care si alti oameni le-au experimentat.
Am avut ocazia sa folosesc si lotiunea tonica pentru par tratata cu tehnologia Tri-Vortex. Ce pot sa spun ? Ca parul meu a inceput sa-si recapete vigoarea si mai nou a inceput sa isi recapete si culoarea ? Dar nu vreau sa credeti ca exagerez…Va las sa incercati dvs. insiva aceste produse intr-adevar miraculoase prin efectele benefice pe care le are asupra intregului nostru organism.
Voi reveni peste 2 luni. Voi completa cu detalii privind felul in care a reactionat organismul meu in timpul unei raceli de vara declansate de la aerul conditionat…

P.S. Extraordinar de important este sa aplicati metoda de hidratare descrisa de dl Anton Ungerer.Webammon
Design Studios
Link-uri Utile