Tri-Vortex - Istoria Tehnologiei Tri-Vortex
 
Link-uri rapide:  

Marea Piramida are Puterea Concentrarii
Incetinirea si Reconfigurarea Temporara a Tachionilor
Descoperiri Importante
Raul Vietii

In 1992, Brian David Andersen a descoperit o carte de chimie publicata in 1901 pentru doctori, asistente si dentisti. Tabelul periodic al elementelor fusese asezat pe o Spirala Arhimedica cu 20 de linii radiale (referiti-va la Graficul 2). Un element chimic a fost plasat la fiecare intersectie in care o linie de spirala intersecta linia radiala. Tabelul in forma de spirala din 1901 era incomplet din cauza ca numeroase elemente chimice nu fusesera descoperite la inceputul secolului XX.Puterea si Concentrarea celor Noua
Cele Patru Stari Principale ale Luminii
Elemente Chimice Electrice
Concluzie

GRAFICUL 2

Era nevoie ca tabelul periodic in forma de spirala sa fie completat, iar acest lucru s-a realizat folosind o aplicatie geometrica pentru a pozitiona elementele la locul lor. Arhitectii Partenonului din Grecia Antica au folosit o divizie universala a cercului pentru a aseza cladiri, statui si monumente in locuri strategice. Numeroase biserici crestine din lume au vitralii circulare cu acest tipar geometric fundamental. Un cerc impartit in 12 parti de catre linii radiale la fiecare 30 de grade a fost asezat in jurul tabelului periodic in forma de spirala si s-a dovedit a fi un ajutor nesperat in a indica unde anume in jurul spiralei trebuie plasate elementele chimice. (referiti-va la Graficul 3)
GRAFICUL 3

Tabelul periodic standard in forma de dreptunghi are un set de elemente separate de randurile principale, numite Grupa Lantanidelor. Tabelul periodic in forma de spirala nu permite vreunei grupe de elemente sa fie separate de randurile principale. Acest tabel periodic in forma de spirala nu este o constructie standard, deci nici Andersen nu a urmat regulile standard sau a acceptat teorii, protocoale si notiuni cu si despre elementele chimice in timp ce aseza aceste elemente chimice la punctele de intersectie de pe spirala. Andersen a trebuit deci, atat literal, cat si figurativ, sa gandeasca, sa simta si sa descopere in afara restrangerilor - restrangerilor impuse de figura dreptunghiulara standard a elementelor chimice traditionale.
GRAFICUL 4

Daca veti dori sa va referiti la un tabel mai amanuntit, va rugam sa apasati
Wikipedia - The Free Encyclopedia

Tabelul periodic traditional are 92 de elemente chimice divizate in opt grupe si siruri de elemente aflate in legatura. Cuprul, Argintul si Aurul(patratele rosii) sunt in grupa 1B(referiti-va la Graficul 4). In tabelul periodic in forma de spirala, aceleasi elemente chimice plus Sodiu sunt pe aceeasi linie radiala, cu exceptia Samariumului, situat in Grupa Lantanidelor pe tabelul traditional, este acum asezat dupa Argint si inaintea Aurului pe linia radiala(referiti-va la Graficul 5).
GRAFICUL 5

   Dupa ce a asezat cele 92 de elemente chimice traditionale in pozitia lor corecta pe tabelul in forma de spirala, Andersen a dat peste o mare dilema. Sapte intersectii erau goale, lipsite de orice element chimic. Ce erau aceste spatii goale? Erau ele ciudatenii sau anomalii? Sau, pe de alta parte, golurile vroiau sa spuna ca exista inca elemente ce nu au fost descoperite de stiinta traditionala? Toate elementele chimice dupa Uraniu (cum ar fi Plutoniu) sunt derivate ale acestuia fie prin forta cosmica ori manipulare umana. Conform stiintei traditional, Natura a creat 92 de elemente chimice. Cu toate acestea, este posibil ca natura, conform tabelului periodic in forma de spirala, sa creeze 99 de elemente chimice de baza? Solutia pentru aceasta dilema a venit dintr-o sursa neasteptata - Marea Piramida de pe Platoul Ghizeh.

Marea Piramida are Puterea Concentrarii

Definitia cuvantului Piramida este Foc(Pir) si mijloc (mid/a). Cum este focul creat in mijloc? Prin concentrare.

Andersen a folosit cercetarile lui Bill Schul si Ed Petit in timp ce era in dilema asupra celor 92 sau 99 de elemente chimice. Experimentele lor au dovedid ca geometria inovatoare a Marii Piramide din Egipt concentreaza particulele de lumina. Pentru doua secole, cercetatorii Marii Piramide stiau ca peretii structurii sunt usor crestati. De Ce?

  Schul si Petit au asezat o oglinda pe un perete cu aceleasi masuratori proportionale ca ale Marii Piramide, dar nu era crestat. O unda de laser a fost tintita spre oglinda plasata pe peretele piramidei. Unda de lumina s-a reflectat pe un alt perete, iar o a doua oglinda a fost asezata in locul unde lumina cadea pe aol doilea perete. Prin acelasi sistem, alte oglinzi au fost plasate la "punctele de lumina" de pe peretii piramidelor. Unda de lumina din piramida fara niciun fel de crestatie ajungea in final in spatiu deschis, fara niciun fel de scop sau putere.

  Astfel, oglinzi au fost asezate intr-o piramida cu proportii aproximativ aceleasi ca a Marii Piramide. Unda de laser se reflecta direct in zonele din Marea Piramida cunoscute drept Camera Regelui si Camera Reginei. Cumva egiptenii antici faceau cercetari asupra energiei subtile sau alte proiecte in Camerele Regelui si Reginei? Cel mai probabil, da. Marea Piramida concentreaza particulele de lumina care au puterea efectului. Cu toate acestea, ce tip de particule de lumina sunt reflectate in Marea Piramida? Natura, in mod evident, nu foloseste unde de laser.

Incetinirea Temporara a Tahionilor

  Dupa 25 de ani de teorie, fizicienii fac experimente pentru a demonstra ca particulele de lumina care exista si se misca cu mai mult de 299.792.458 metri pe secunda(viteza luminii) sunt intr-o stare compacta si foarte densa. Aceste particule de lumina de inalta velocitate, sau unde, au fost denumite Tahioni(de la grecescul "tachos" - rapid). Oare o piramida cu peretii crestati matematic poate sa concentreze tahioni, dar si sa le reduca viteza si sa le reconfigureze astfel incat sa se miste cu mai putin de 299.792.458 metri pe secunda?

  Cand Andersen a pus aceasta intrebare, nu numai ca a facut cercetari si descoperiri in afara standardelor studiului elementelor chimice, dar acum trebuia si sa examineze, sa puna sub indoiala, dar mai important, sa descalifice si sa anuleze teoriile stiintifice prezente, acceptate ca fiind "traditionale", despre felul in care o molecula este alcatuita. In ultimul secol, Teoria Campului Cuantic al Electronilor a dominat domeniile chimiei si ale fizicii. Premiza teoriei este ca particulele, denumite electroni, protoni si neutroni orbiteaza static in jurul unui nucleu. Cu toate acestea, orbita statica a particulelor in jurul unui nucleu nu poate co-exista logic cu tahionii care sunt mereu reoconfigurati temporar de catre o piramida cu crestatii pe perete.

Descoperiri Importante
FRECVENTA este distanta intre inceputul si sfarsitul unei unde de voltaj scazut, generata de computer

GRAFICUL 6a

In timp ce contempla Teoria Campului Cuantic al Electronilor, Andersen a descoperit cum sa cresteze liniile de pe o piramida cu patru fete folosind o teorie matematica simpla. Schul si Petit au trebuit sa-si cresteze peretii piramidelor bazandu-se doar pe aproximari. Formula matematica era de asemenea aplicata si pentru 
AMPLITUDINEA este energia de varf intr-o unda de voltaj scazuta cresta cu precizie figurile folosite pentru a concentra tahionii, cu trei, cinci, sase, sapte, opt, noua, zece, unsprezece, doisprezece fete.

AMPLITUDINEA este energia de varf intr-o unda de voltaj scazut


GRAFICUL 6b

Apoi Andersen a descoperit ca valorile geometrice ale piramidei cu patru fete, incluzand crestatiile sunt calculate si exprimate in valori egale de catre frecvente harmonice.

FAZA  este punctul sau gradul in care incepe unda

GRAFICUL 6c

Crestatiile oricarei figuri geometrice cu fete egale este exprimata de ce este cunoscut drept faza unei frecvente harmonice.

Frecventa harmonica se calculeaza ca o unda (referiti-va la Graficul 6). Faza este locul de unde incepe 
frecventa pe unda. Inaltimea unei figuri geometrice este exprimata ca amplitudine intr-o frecventa harmonica. Ca si Marea Piramida sau orice figura geometrica cu fetele egale avant linii crestate, frecventele harmonice cu faze si amplitudini specifice au Puterea Efectului.
Andersen a folosit un program de computer numit Auto-Cad pentru a crea diferite figuri geometrice avand fete egale, dar crestate. Vin, cafea si suc de portocale au fost asezate deasupra foilor de hartie pe care fusesera desenate figurile geometrice, iar gustul si calitatea lichidelor au fost total schimbate, devenind mult mai fine si mai matasoase.

Andersen a folosit un program pentru computer numid Cool Edit Pro pentru a crea diferite frecvente harmonice cu faze si amplitudini specifice. Vinul, cafeaua si sucul de struguri au fost asezate langa difuzoare iar gustul si calitatea lichidelor au fost total schimbate, devenind mult mai fine si mai matasoase. Cu toate acestea, intr-unul din experimente, difuzoarele au fost inchise din greseala, dar lichidul tot si-a schimbat proprietatile. Lichidul a fost imbunatatit de catre semnalele electromagnetice din firul care era conectat la calculator. Oare realitatea noastra si moleculele elementelor chimice sunt create de semnale electromagnetice cu faze si amplitudini specifice, dar pe care noi nu le putem auzi?

Raul vietii

Starea Tahionica care exista mai presus de simturile si instrumentele umane functioneaza foarte asemanator cu un rau cu o viteza foarte mare de curgere. Cand un tub de plastic in forma de spirala este asezat intr-un rau, lichidul din tub se misca, temporar, cu o viteza si o velocitate mai mica decat a raului in ansamblu. Practic, apa din tub este aceeasi ca apa din rau, dar in acelasi timp nu apartine raului. Particulele de lumina ce curg in figuri geometrice cu linii crestate sau in frecvente electromagnetice imposibile de auzit cu faze si amplitudini specifice fac parte din "Raul" Tahionic, dar nu apartin "Raului Tahionic".

Existenta noastra este creata de frecvente harmonice sau semnale electromagnetice inaudibile care reconfigureaza sau incetinesc temporar particulele de lumina holografice din starea tahionica pentru ca mai apoi particulele de lumina sa se intoarca la starea lor tahionica dupa ce au trecut peste campul harmonic. Realitatea noastra este o stare constanta de temporaritate.
Particula/ Unda de lumina (tahion) este intr-o stare constanta de temporaritate prin faptul ca ea este reconfigurata in velocitate de la viteza luminii la o viteza mai mica. Cand se misca la o viteza mai mica decat viteza luminii, particula de lumina/ unda este compresata in "starea de particula" in timp ce strange date si informatii. Dupa ce particula de lumina/ unda iese de sub incidenta campului harmonic al moleculei, particula de lumina accelereaza la o viteza mai mare decat viteza luminii si se imprastie sub forma de val, imprastiind odata cu ea si informatia pe care a adunat-o in timp ce se afla intr-o stare compacta.

Informatia impartasita devine "una" sau comuna cu toate celelalte particule de lumina/ unde in timp ce ele se afla in starea de val sau "rau" deasupra vitezei luminii, iar informatia comuna este dusa de particulele de lumina/ unde cand sunt reconfigurate sub viteza luminii. Tot acest ciclu probabil ca se intampla in mai putin de o fractiune de secunda. Sabloanele geometrice ale graficelor laminate sau hartiei Potent Tri-Vortex sunt o demonstratie a acestei ipoteze.

Pe masura ce Teoria Frecventei Campului Harmonic capata recunostinta si naste controverse, persoane de toate varstele, sexele, religiile, categoriile sociale si rasele se opresc si se gandesc asupra implicatiilor pe care le are faptul ca realitatea noastra este o constanta temporaritate. Oare concentrarea puterii si efectului unui individ sau a unei natiuni va fi destul de puternica pentru a adopta acceptarea si iubirea pe masura ce specia noastra aceepta ca toate substantele sunt facute de particule de lumina holografice temporare? Iubirea si lumina sunt puterea si efectul de baza pentru toate formele de viata din orice dimensiune.

Puterea si Efectul celor Noua

Care sunt frecventele harmonice specifice fiecarui element chimic? Inca de la inceputul cercetarilor si descoperirilor facute de Andersen, diviziile si multiplicarile numarului 18 au fost un aspect important si un volum intreg poate fi dedicat acestui subiect. Numerele multiplilor lui 18 se aduna pentru a rezulta cifra noua: 18 (1+8=9), 36(3+6=9), 72(7+2=9), 144(1+4+4=9). Dupa numeroase analize logice, deliberari, ipoteze si experimente, valoarea numarului 18 a fost atribuit Hidrogenului, iar toate elementele chimice dupa Hidrogen sunt multipli de 18(36, 54, 72, 90etc) . Fiecare element chimic pe aceeasi linie radiala cu Hidrogenul are 18 frecvente specifice care sunt diferite de Hidrogen prin fazele si amplitudinile lor diferite.

Optusprezece frecvente cu faze specifice si amplitudini au fost asociate cu Hidrogenul si au fost programate in programul de computer Cool Edit Pro. Valorile fazelor si amplitudinilor frecventelor harmonice au fost transferate programului Auto-Cad ca o forma geometrica (referiti-va la Graficul 7). In conformitate cu secventele multiple de 18, elementele chimice de pe liniile radiale ale Carbonului au 144 de frecvente(referiti-va la Graficul 7).

In timp ce contempla Teoria Campului Cuantic al Electronilor, Anderson a descoperit cum sa cresteze liniile de pe o piramida cu patru fete folosind o teorie matematica simpla. Schul si Petit au trebuit sa-si cresteze peretii piramidelor bazandu-se doar pe aproximari. Formula matematica era de asemenea aplicata si pentru 
AMPLITUDINEA este energia de varf intr-o unda de voltaj scazuta cresta cu precizie figurile folosite pentru a concentra tahionii, cu trei, cinci, sase, sapte, opt, noua, zece, unsprezece, doisprezece fete.

GRAFICUL 7

Un experiment simplu demonstreaza ca elementele chimice sunt compuse din particule de lumina. Cand un obiect greu loveste elementele chimice ale Cuprului, Argintului si Aurului non-stop timp de 24 de ore, Cuprul emite o lumina verde iridescenta, Argintul o lumina albastra iridescenta, iar Aurul emite o lumina violet iridescenta. Aceste lumini nu se datoreaza oxidarii, deorece elementele chimice se intorc la culoarea lor normala dupa sase ore de la incetarea contactului cu obiectul greu, iar Aurul nu se combina cu niciun element chimic, nici chiar cu Oxigenul.

Cele Patru Stari Principale ale Luminii

Bazandu-se pe cercetarile si descoperirile sale, Andersen a concluzionat ca exista patru stari principale ale luminii:
1. Tahion
Deasupra vitezei de 299.792.458 metri pe secunda

2. Chiral
Sub viteza de 299.792.458 metri pe secunda si continut in Campul Frecventei Harmonice al unui element chimic

3. Vizual
Particule de lumina care au iesit din Campul Frecventei Harmonice al unui element chimic si se misca intr-o forma rudimentara, propagandu-se in valuri. 

4. Electric
Particule de lumina care se comporta haotic, adoptand o velocitate inalta, dar pastrandu-se sub limita de 299.792.458 metri pe secunda
  
Elemente Chimice Electrice

Un anumit grup de elemente chimice este vulnerabil de a tranzita in Starea Electrica cand sunt supuse presiunii. Aceste elemente chimice nu sunt multipli de 18 ci o divizie de 18. In conformitate cu tabelul in forma de spirala, un element chimic exista inainte de Hidrogen, avand noua frecvente harmonice cu faze si amplitudini specifice. Numele acestul element chimic este Clevebacksterum iar simbolul acestui element chimic este Cb. Majoritatea muncii de cercetare a lui Andersen s-a desfasurat in laboratorul lui Cleve Backster. Backster a furnizat si materialul cel mai important pentru cartea intitulata Viata Secreta a Plantelor. Cleve a publicat o noua carte intitulata Perceptia Primara. (Apasati aici pentru a-i vizita site-ul)


Cb este asezat pe aceleasi linii radiale ca si Fosforul si Nitrogenul(referiti-va la Graficul 8). Fosforul nu exista in aceasta dimensiune decat daca este bagat intr-un compus chimic cu un alt element chimic. Cand este izolat in forma pura si eliberat in atmosfera, fosforul dispare foarte rapid, parca evaporandu-se. Nitrogenul este un gaz foarte volatil. Cb, ca si vecinul sau de linie radiala fosforul, poate exista in aceasta dimensiune doar daca este adaugat intr-un compus chimic. Probabil 99% din moleculele de Hidrogen, Nitrogen si Fosfor din Galaxie au elementul Cb atasat. Sablonul geometric al Graficelor Laminate Tri-Vortex folosite de cititor si de catre altii pentru a face testele de miros si de gust sunt o forma multipla de Cb si probabil reprezinta felul in care moleculele sunt legate si compuse.
GRAFICUL 8

Un aparat numit Celula de Combustibil Hidrogen genereaza electricitate si produce apa pura ca un produs secundar. Comunitatea stiintifica traditionala apreciaza ca pe masura ce hidrogenul este supus presiunii in celula de combustibil, molecula de hidrogen cedeaza electroni care devin electricitate. Cu toate acestea, cum poate o molecula de Hidrogen lipsita complet de electroni sa produce apa pura?

Andersen a concluzionat ca presiunea din celula de combustibil separa Cb de Hidrogen iar Cb intra in Starea Electrica pe masura ce Hidrogenul se combina cu Oxigenul pentru a forma apa. Cand temperatura si presiunile tensioneaza Nitrogenul din atmosfera, Cb se separa si intra in Starea Electrica, sau cum a mai fost numita ea: fulger. Este Cb elementul aprinzator pentru forta exploziva masiva a soarelui? Scopul vietii lui Andersen este investigarea, izolarea si exploatarea elementului Cb. Sunt doar trei referinte in acest articol si nicio nota de subsol deoarece cercetarile, descoperirile si tehnologia se bazeaza pe esenta, originalitatea, iubirea, perseverenta, libertatea si experimentele deschizatoarea de drumuri ale lui Andersen.

Concluzie

Planeta Pamant rezoneaza la aproximativ 7.5 Hertzi(Rezonanta lui Schumann). Care este frecventa de rezonanta a elementelor chimice? Radioul si toate semnalele de comunicare nu pot fi create intre 2000 si 5000 de Hertzi datorita interferentei statice, numita zgomot alb sau de fundal. Anderson a concluzionat astfel ca campul de frecventa harmonica a elementelor chimice se situeaza undeva intre 2000 si 5000 de Hertzi. Un set de frecvente care spiraleaza ascendent la aproximativ 2000 de hertzi si un al doilea set de frecvente care spiraleaza descendent la aproximativ 5000 de hertzi creeaza o frecventa harmonica holografica in forma de helix(spirala). Oare codul geometric si al spiralei harmonice/ helix al existentei noastre care vibreaza in zgomotul alb sau de fundal variaza intre penetrata si revelata?

Cititorii si nu numai sunt invitati sa i se alature lui Andersen in cautarea sa de a identifica si de a exploata Ritmurile Naturii cu mult peste testele de miros si gust, si astfel creand o putere adevarata si pura cu un scop final nobil pentru toate formele de viata. Investitorii sunt invitati sa sustina aceste cercetari, descoperiri si inventii ale lui Brian David Andersen si expansia tehnologiei unice Tri-Vortex.


Referinte:
Pyramid Power - A New Reality, Schul, Petit, 1986, Stillpoint
The Nature of Substance, Rudolph Hauschka, 1950, Stuart
Extra Sensory Perception of Quarks, Stephen M. Phillips Ph.D., 1980 Theosophical Publishing House

NOTE: Un tabel grafic cu Spirala Harmonica a Elementelor Chimice este valabil la cerere si va include numele si simbolurile celor sapte elemente chimice in plus create de natura.

 
 
 
 
 
 
 
 
Click pentru PDF Doc
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4

4

4

4

4


4


4

4
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link.
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile