Tineretea, Energia si Vitalitatea sunt obtinute si pastrate prin hidratarea celulelor cu cel mai simplu compus din univers - apa. Functia secundara, auxiliara si periferica a apei (H2O) este de a transporta mineralele si nutrientii la celulele umane, animale sau ale plantelor. Prima si cea mai importanta functie a apei este de a hidrata celulele umane, animale si ale plantelor cu cele doua elemente chimice din apa - Hidrogen si Oxigen. Cheia unei hidratari corecte consta in absorbtia completa a tuturor moleculelor de apa de catre celulele dvs.

Pe masura ce civilizatia noastra patrunde in secolul 21 din ce in ce mai multi indivizi, grupuri si corporatii care fac cercetari sau vand apa, promoveaza conceptia gresita ca functia primara a apei este de a transporta minerale in corp. De asemenea, numerosi indivizi, grupuri si corporatii au utilizat gresit si raspandit "certitudini" gresite despre functia primara a apei prin supraestimarea importantei nivelului pH (acid sau bazic).

Persoane care cred sau sunt influentati de catre aceste teorii ilogice despre functia primara a apei trag concluzia gresita ca apa cu minerale sau cu un anumit nivel de pH dau acea sanatate optima, vitalitatea anti-imbatranire si vindecarea de boala. Aceiasi indivizi, grupuri sau corporatii nu inteleg valoarea si efectul apei pure avand doar elementele chimice de baza Hidrogen si Oxigen in compozitie, indiferent de nivelul pH-ului.

In ziua de azi exista numeroase mituri si conceptii gresite legate de apa pura sau distilata care sunt bazate pe adevaruri partiale. Iar un adevar partial sau doar pe jumatate spus nu este cu nimic mai presus de o minciuna. Acest articol ofera cititorului detalii importante si complete despre tipurile diferite de apa, incluzand apa pura sau distilata, pentru ca fiecare sa faca o alegere echilibrata si informata in momentul in care alege apa potabila corecta pentru ei si familia lor. Acest articol mai aduce si informatii comune si de bun simt despre cum sa va pastrati nivelul energiei ridicat pentru o zi normala, cat si pentru performante atletice de varf..

Procesul de Distilare al Naturii

Apele pure, avand numai elementele chimice Hidrogen si Oxigen sunt generate in fiecare zi de atmosfera Pamantului. Componentele vremii si dinamica planetei Pamant asigura o forma de distilare prin crearea de temperaturi joase si umiditate scazuta pe suprafata Pamantului care evaporeaza apa din pamant sau din mare. Pe masura ce moleculele de apa evaporate se acumuleaza in nori, numai elementele chimice Hidrogen si Oxigen sunt adunate si duse mai sus, spre cer. Metoda de baza a naturii de a furniza apa pentru plante, animale si oameni este un proces de distilare la temperaturi joase. Vaporii de lichid aerieni sterili sunt transportati de catre nori si astfel moleculele pure de apa distilata pot fi depozitate pe pamant si in mare. Orice fermier care are o cultura agricola prefera apa de ploaie proaspata, pura, vie si distilata pentru a-si uda cultura, decat apa de irigatie moarta.

Diferenta dintre apa de ploaie proaspata, pura, cu un pH acid si apa de irigatie este ca apa de ploaie este alcatuita numai din Hidrogen si Oxigen iar moleculele rezultate din aceste elemente chimice sunt structurate intr-un mod organizat, coerent. Prin contrast, apa de irigatie cu un nivel pH acid sau bazic este contaminata cu alte elemente chimice si minerale si moleculele rezultate in urma elementelor chimice ale apei de irigatie sunt dezorganizate si se misca intr-o maniera haotica.

Tensiunea de Suprafata

Cand o picatura cade pe capota unei masini, apa nu se sparge, ci ramane intreaga si se extinde. Moleculele apei de ploaie au abilitatea de a adera la ele insele si sa ramana impreuna fara sa se divida sau sa se sparga.

Cand lichidele dintr-un canal de irigatie, un furtun de gradina, un filtru sau dintr-o apa imbuteliata scumpa sunt picurate pe capota unei masini, apa se sparge si se divide. Moleculele dintr-un canal de irigare, un furtun de gradina, un filtru sau dintr-o apa imbuteliata scumpa nu au abilitatea de a adera la ele insele, prin urmare, apa se imparte in mai multe picaturi mai mici.

Tri-Vortex - Hidratati-va Celulele pentru Tinerete, Energie si Vitalitate
 
Hidratati-va Celulele pentru Tinerete, Energie si Vitalitate de Brian David Andersen
LINK-URI RAPIDE:  

Procesul de Distilare al Naturii
Tensiunea de Suprafata
Calitatea Apei este Tradata de Gust
Sucuri Proaspat Stoarse
Apa Pura, Structura Moleculara si Fosfor
Abilitatea Corpului de a Crea o Structura Moleculara Coerenta
Apa frumoasa, DAR Fara Nicio Valoare!
Aditivi Chimici
Tehnologie Non-Chimica Care Creeaza Structuri Moleculare Coerente 



Ce Puteti Dvs si Familia Dvs sa Beti Astazi
Apa Distilata la Temperaturi Joase – Apa  Viitorului!
Copilul Nou-Nascut Are Nevoie de Structura
Rudele Noastre Celulare
Pericolele Plasticelor Numarul 7
Clatirea cu Apa
Alge de Mare - Cel Mai Bun Nutrient Lichid
Doua Cauze Majore
Apa de ploaie de pe capota are abilitatea de a fi absorbita de catre celulele umane, animale sau ale plantelor, dar apa de irigatie, filtrata, dintr-un furtun de gradina sau imbuteliata la preturi mult prea scumpe nu au abilitatea de a fi absorbite de catre celulele vii. Dar de ce?

Abilitatea, sau incapacitatea apei de a avea structura, pentru ca moleculele apei sa adere la ele insele se numeste tensiune de suprafata. Tensiunea de suprafata a apei poate fi masurata printr-un instrument denumit tensiometrul, care are un inel de metal care este coborat sau ridicat de catre angrenaje si manivele.

 
Cand inelul de metal al tensiometrului este asezat in apa de ploaie proaspata si apoi treptat scos, inelul de metal este foarte usor de scos din apa. Acest lucru se intampla deoarece structura apei de ploaie este coerenta si organizata, prin urmare apa nu se agata si nu se tine de inelul de metal. Datorita faptului ca inelul de metal al tensiometrului este usor de scos din apa de ploaie se spune ca apa de ploaie are o tensiune de suprafata scazuta.

Cu toate acestea, moleculele haotice ale lichidului dintr-o fantana, un canal de irigatie, un filtru sau din apa imbuteliata scumpa se agata de metalul tensiometrului, prin urmare inelul este scos din apa mult mai incet si la un nivel mai mare. Apa dintr-o fantana, dintr-un furtun de gradina, de irigatie, filtrata si imbuteliata au o tensiune de suprafata foarte ridicata. Asa ca, luand-o logic, ce fel de apa ar putea aduce beneficii de sanatate maxime plantelor, animalelor si oamenilor? Raspunsul simplu, dar totusi profund al acestei intrebari este apa pura, proaspata de ploaie (vie) cu molecule organizate, iar nu apa mineralizata, dintr-o fantana, dintr-un furtun, de irigatie, filtrata sau imbuteliata (moarta) cu o structura moleculara haotica.

Cand metalul tensiometrului este asezat in orice fel de lichide rezultate din plante sau din sucurile gastrice ori sangele uman si animal, inelul este scos la acelasi nivel scazut ca apa de ploaie. Structura moleculara organizata a acestora este identica cu aceea a apei de ploaie proaspata, pura.

Calitatea Apei este Tradata de Gust

Un lichid aflandu-se in haos molecular are un gust astringent si usturator pentru gustul uman, deoarece moleculele haotice ale lichidului intra in conflict si nu se amalgameaza cu lichidele structurate si organizate, cu o structura moleculara coerenta care inconjoara limba si gura. Gustul astringent si acru a unui lichid cu structura moleculara haotica este prima forma de informatie si aparare a individului.

Dar, intr-un mod regretabil, majoritatea oamenilor nu sunt constienti de faptul ca apa cu o structura moleculara haotica si care retine mai multe elemente chimice decat Hidrogenul si Oxigenul si care are un gust astringent nu va fi absorbita de celulele din corpul lor, ci vor fi transportate si depozitate in organe vitale. Apa impura cu minerale si haos molecular va fi pur si simplu data afara din corp. Cu toate acestea, de multe ori nu toate mineralele nefolosite si nedorite sunt date afara din corp, si se vor aduna in sistemul limfatic, in rinichi si in vezica, cauzand complicatii in acele sisteme si organe.

Un lichid cu structura moleculara coerenta da o senzatie fina si matasoasa papilelor gustative umane, deoarece moleculele structurate si coerente din lichid se combina si se amesteca in continuu cu moleculele organizate si structurate care inconjoara limba si gura. Senzatia fina, matasoasa a unui lichid cu o structura moleculara coerenta este primul si cel mai important indicator al absorbtiei partiale sau totale a moleculelor de Hidrogen si Oxigen din lichid. Iar aceasta senzatie pozitiva simtita de corp este tradusa in termeni umani ca "Acest lucru este minunat, te rog mai da-mi!". Este speranta noastra ca intr-o zi toti oamenii sa devina constienti de aceasta comunicare non-verbala a papilelor lor gustative.

De ce un vin care a fost imbatranit pentru o anumita perioada de timp are un gust mult mai bun si ii lipseste acel gust astringent decat un alt vin identic care este consumat la putin timp dupa ce lichidul a fost separat de pulpa strugurilor? Raspunsul este simplu. Moleculele din vinul maturat sunt similare ca structura cu moleculele care inconjoara limba si gura umana, deci vinul maturat va avea un gust mai fin si mai matasos decat vinul nematurat, care pastreaza o structura moleculara haotica.

Sucuri Proaspat Stoarse

Sucurile proaspat stoarse din majoritatea fructelor au o structura moleculara coerenta, dar dupa cateva ore moleculele fructului aflat in stare lichida degenereaza in haos si ajung sa aiba o structura moleculara haotica. Cu toate acestea, sucul de morcovi are o structura moleculara coerenta mai buna decat apa de ploaie si este absorbit imediat de catre celulele umane. Exista numeroase povesti anecdotice conform carora unii indivizi au putut sa se vindece de anumite boli datorita faptului ca au baut cantitati mari de suc de morcovi.

Valoarea primara a sucului de morcovi proaspat pentru persoanele cu probleme de sanatate este ca structura moleculara coerenta a sucului de morcovi hidrateaza celulele care au fost lipsite de hidratare corecta si nu au putut sa absoarba particulele de lumina ale Hidrogenului si Oxigenului. Absorbtia incorecta a lichidelor consumate de catre o persoana cu probleme de sanatate este din cauza ca persoana bea lichide cu minerale si o structura moleculara haotica.

Mineralele si vitaminele din morcovi furnizeaza numai un beneficiu secundar, auxiliar si periferic pentru celulele umane in cazul unei probleme de sanatate sau a unei boli serioase. Insa unele persoane cand beau suc de portocale isi furnizeaza de fapt singura forma de hidratare a celulelor, sau isi hidrateaza celulele pentru prima data in cateva luni, sau poate ani! Iar o cauza importanta ce contribuie la aparitia problemelor de sanatate sau a bolilor grave la oameni este lipsa hidratarii si a absorbtiei particulelor de lumina Hidrogen si Oxigen de catre celulele corpului lor.

Cu toate acestea, sucul de portocale degenereaza in haos molecular in 24 de ore dupa ce sucul a fost separat de pulpa. Iar culoarea pielii persoanelor care au baut mult suc de morcovi devine un oranj palid. Sucurile de legume si fructe trebuie consumate cu pana la 24 de ore dupa ce au fost separate de pulpa pentru o absorbtie maxima si pentru a obtine toate beneficiile acestora. Iar apa ideala este aceea care are puritatea apei de ploaie si structura moleculara coerenta a sucului de morcov proaspat stors.


Iar O Asemenea Apa Importanta si Valoroasa Exista Chiar Astazi!

Apa Pura, Structura Moleculara si Fosfor

In anii 1990, oamenii de stiinta au descoperit ca o membrana subtire de Fosfor acopera toate celulele plantelor, animalelor si oamenilor. O membrana de fosfor acopera si intregul sistem nervos al animalelor si oamenilor. Structul ADN este compus din 99% Fosfor si elementul chimic principal din mitochondria (energia de baterie a) unei celule umane sau animale este Fosforul.

Cand elementul chimic Fosfor este separat de celelalte elemente chimice, se afla intr-o stare pura si este eliberat intr-o atmosfera normala, Fosforul face un sunet strident si dispare. Fosforul degaja o cantitate de energie imensa si nu poate ramane in aceasta dimensiune decat daca se combina cu un alt element chimic. Iar acesti compusi Fosforici inconjoara si compun toate membranele plasmatice ale celulelor umane, animale si ale plantelor. Numeroase universitati si laboratoare microbiologice investigheaza functiile si semnificatia compusilor Fosforici si prezenta lor in membranele celulelor vii.

Elementul chimic Fosfor absoarbe si transporta particulele de lumina in starea pe care noi o numim stare fosforescenta. Intreaga noastra existenta si experientele oamenilor, animalelor si plantelor reprezinta doar un transfer si miscarea particulelor de lumina cu ajutorul Fosforului localizat in zonele vitale ale oamenilor, animalelor si plantelor.

Bazandu-se pe 15 ani de investigatii si descoperiri, acest cercetator/inventator si autorul acestui articol crede ca membranele de Fosfor care acopera toate celulele vii si compusii Fosforici din si din jurul membranelor plasmatice ale celulelor animale umane si ale plantelor functioneaza ca filtre chimice si elemente de reglare. Functia specifica si continua a filtrului chimic Fosforic a fiecarei celule este de a permite numai particulelor de lumina (ionilor) ale elementelor chimice Oxigen si Hidrogen sa intre si sa hidrateze (stimuleze si organizeze) celelalte elemente chimice din celule. Membranele de Fosfor, de asemenea, regleaza si cantitatea de particule de lumina care intra sau ies din celule.

Nivelul pH-ului (acid sau bazic) al particulelor de lumina de Hidrogen si Oxigen din apa nu conteaza deoarece pe masura ce Hidrogenul si Oxigenul trec prin filtrul de Fosfor, acestea vor fi echilibrate astfel incat particulele de lumina ale acestor elemente chimice sa functioneze in perfecta concordanta cu celelalte elemente chimice din celula. Singurele lucruri de care are nevoie filtrul de Fosfor pentru a functiona perfect si a asigura absorbtia celulara este ca sa nu exista niciun alt element chimic(contaminanti) in compusul format din Hidrogen si Oxigen(pure) si ca particulele de lumina din Hidrogen si Oxigen sa aiba o structura moleculara corecta si coerenta.

Toate celulele umane si animale sunt compuse din aceleasi elemente chimice simple. De exemplu, fiecare celula umana are o "pompa" de Potasiu/Sodiu iar interactiunea dintre aceste doua elemente chimice trebuie sa ramana la un echilibru critic si nivel egal. Filtrul de Fosfor care inconjoara celula va permite particulelor de lumina ale Potasiului si Sodiului sa treaca prin celula numai daca nivelurile "pompei" vor deveni dezechilibrate. Daca "pompa" functioneaza corect atunci filtrul Fosforic din jurul celulei nu va permite particulelor de lumina ale Potasiului si Sodiului sa treaca.

Iar cand o persoana consuma fie Potasiu, fie Sodiu, in mancare sau intr-un supliment alimentar, excesul de Potasiu si Sodiu si toate celelalte elemente chimice care nu au fost absorbite de celula trebuie sa fie date afara de catre corp cat mai repede posibil. Apa pura cu structura moleculara corecta asigura sistemului vascular, capilarelor si sistemului limfatic al corpului uman abilitatea de a evacua orice elemente chimice in plus din corp. Orice apa cu elemente chimice adaugate, altele decat Hidrogen si Oxigen cu o structura moleculara haotica sau coerenta va fi o metoda inferioara de a inlatura orice elemente chimice in exces din corp.

Mineralele cu care a fost imbogatita apa imbuteliata si care este bauta zilnic sunt, de obicei respinse de catre filtrele Fosforice ale celulelor umane deoarece filtrul Fosforic nu va permite intrarea in celula decat a elementelor chimice de care celula are nevoie. Elementele chimice respinse din minerale si dimprejurul celulelor umane sunt inutile si impiedica apa de la a-si exercita functia primara - aceea de a hidrata celula cu Hidrogen si Oxigen structurat corect.

Iar apa cu haos molecular va depozita mineralele nedorita in sistemul circulatoriu si limfatic, in capilare, rinichi, vezica si in intestine. Oare cauze pietrelor la rinichi nu este decat o acumulare de minerale depozitate de apa cu o structura moleculara haotica?

Abilitatea Corpului de a Crea o Structura Moleculara Coerenta

Bacteriile din sistemul digestiv uman sunt angrenate pentru a transforma structura moleculara a lichidelor. O apa impura cu o structura moleculara haotica poate ajuta bacteriile din sistemul digestic uman sa creeze o structura moleculara coerenta in apa impura, dar doar daca apa are un nivel bazic al pH-ului. Daca apa potabila are un nivel al pH-ului acid, bacteriile din sistemul digestiv uman au mari dificultati in a crea o structura moleculara coerenta in apa potabila.

Astazi pe piata exista numeroase mecanisme care schimba nivelul pH-ului apei de robinet care nu este pura si are in continutul ei minerale si alti contaminanti. Cu toate acestea, daca apa este purificata precum apa de ploaie si are aceeasi structura moleculara coerenta ca apa de ploaie, atunci apa se absoarbe in celule si indeplineste cea mai importanta sarcina pe care o are apa - sa hidrateze. Iar pH-ul apei pure cu structura moleculara coerenta poate fi acid sau bazic si celula tot va primi cele mai bune beneficii - hidratarea creeaza echilibru, armonie, un nivel al energiei ridicat si ameliorarea bolii este asigurata.

Cu toate acestea, cand planta, animalul sau omul se afla sub stres emotional, mental sau fizic, sau individul trece printr-o perioada de nutritie incorecta, bacteriile care creeaza structura moleculara coerenta in lichidele din sistemul digestiv poate fi alterata sau sa se reduca in numar sau in putere. Cand bacteriile sunt alterate sau reduse in numar sau in putere de catre factorii de stres, absenta sau prezenta apei bazice nu conteaza deoarece filtrele Fosforice ale celulelor nu vor permite sau vor permite foarte putin accesul sau absorbtia particulelor de lumina din Hidrogen si Oxigen deoarece structura moleculara nu este indeajuns de coerenta si organizata.

De asemenea, nivelul bacteriilor care creeaza o structura moleculara coerenta in lichide la o persoana de 20 ani, este mult mai mare decat al unei persoane de 35 ani. La fel, nivelul bacteriilor care creeaza o structura moleculara coerenta in lichide la o persoana de 35 ani, este mult mai mare decat al unei persoane de 60 ani.   

Pe masura ce o persoana imbatraneste, valoarea si importanta apei pure structurate creste dramatic. O persoana de peste 35 de ani are nevoie sa consume apa cu o structura moleculara coerenta deoarece numarul bacteriilor din sistemul digestiv care creeaza structura moleculara coerenta scade, comparativ cu numarul bacteriilor prezente la o persoana de 20 de ani.

Particulele de Hidrogen si Oxigen din apa cu orice fel de contaminant (minerale) vor fi respinse partial sau total de catre orice celula umana, animala sau a plantelor, indiferent daca apa este acida sau bazica. Hidrogenul, Oxigenul si celelalte elemente chimice contaminante respinse trebuie sa fie evacuate in sistemul limfatic. Evacuarea elementelor chimice respinse cauzeaza stres, imbatranire si un nivel de energie scazut pentru planta, animal sau om.

Apa de la robinet sau cea filtrata cu un nivel al pH-ului bazic ajuta bacteriile din plante, oameni si animale sa creeze structuri moleculare coerente. Dar filtrele de Fosfor ale celulelor umane, animale sau ale plantelor nu vor permite decat trecerea si absorbtia partiala a particulelor de Hidrogen si Oxigen din aceste tipuri de apa datorita prezentei altor elemente chimice. Apa impura cu structura moleculara haotica trebuie sa fie bazica pentru a ajuta bacteriile din plante, animale si oameni sa creeze o structura moleculara coerenta in apa pentru ca absorbtia sa se intample.

Apa frumoasa, DAR Fara Nicio Valoare!

De asemenea, pe piata exista apa "moleculara", dar apa moleculara nu are o structura moleculara coerenta. Unii indivizi au presupus intr-un mod gresit ca prezenta acestor "ciorchini de molecule" in apa este un semn al prezentei structurii moleculare coerente. Din nou, apa moleculara nu este in niciun fel asociata cu apa care are o structura moleculara coerenta egala cu aceea a apei pure de ploaie sau a apei distilate tratata cu tehnologia unica Tri-Vortex.

Toate afirmatiile despre marimea reduse a moleculei de apa este bazata pe inghetarea apei si apoi vizionarea particulelor inghetate sub un microscop. Cand apa are alte elemente chimice prezente in compozitia ei in afara numai de Hidrogen si Oxigen, acele particule nedorite se vor coagula sau "aduna" cand sunt inghetate, formand sabloane geometrice foarte frumoase. Dar pe masura ce temperatura apei moleculare este ridicata deasupra punctului de inghet si particulele nu mai sunt adunate, acele elemente chimice nedorite intervin in procesul de hidratare si absorbtie deoarece ele vor fi respinse de catre filtrele chimice de Fosfor ale celulelor.

Moleculele apei inghetate cu un haos molecular care au fost fotografiate inainte si dupa ce o persoana mediteaza asupra lor sau le difuzeaza muzica creeaza sabloane frumoase si stimuleaza imaginatia si simtul vizual. Cu toate acestea, contaminantii si mineralele inghetate nu au nicio valoare sau insemnatate pentru abilitatea apei de a hidrata celulele si de a satisface nevoia celulei de a absorbi particulele de lumina din Hidrogen si Oxigen. (APASATI AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE)

Fondatorul unei companii care vindea apa moleculara a afirmat public ca apa distilata pura cu o structura moleculara coerenta nu are nicio valoare pentru sanatatea umana. Si totusi acelasi fondator al companiei a recunoscut public ca plantele si culturile agricole cresc mult mai bine cu apa distilata proaspata, pura decat cu apa de irigatie mineralizata. Si tot acelasi fondator a afirmat ca celulele umane, animale si ale plantelor au numeroase similaritati si elemente chimice identice. Iar numeroase persoane sau "experti" in domeniul apei potabile transmit informatii gresite despre apa distilata bazandu-se pe informatii gresite, adevaruri partiale (minciuni) si ignoranta, si cu toate acestea, planeta noastra este hidratata si hranita de catre un sistem natural urias de distilare la temperaturi joase, aflat in functionare constanta pe Pamant.

Apa pura (distilata) cu o structura moleculara coerenta si avand orice fel de valoare a pH-ului indeplineste cea mai importanta functie si cel mai important scop al apei - o hidratare corecta si completa indiferent de factorii de stres emotional ori mental sau de varsta persoanei. Iar apa pura cu structura moleculara coerenta nu are nevoie de bacterii pentru a crea structura, deci corpul isi pastreaza energia si resimte o vitalitate crescuta deoarece pasul de conversie al bacteriilor pentru a crea structura moleculara coerenta devine inutil.

Aditivi Chimici

Inca din anii 1960 au existat numeroase produse care au in compozitia lor chimicale care sunt adaugate apei distilate, filtrate, minerala sau de la robinet pentru a micsora tensiunea de suprafata a lichidelor. Persoana care a inceput sa faca reclama acestor aditivi chimici care schimba tensiunea de suprafata pentru a reduce din duritatea apei era un inginer de drumuri. Cand se toarna asfaltul pentru a construi drumurile, un sapun puternic numit Trinitron-X este adaugat asfaltului negru topit pentru ca mixtura sa se aseze egal si sa nu se conglomereze. Trinitron-X este un lichid transparent dar are o compozitie alb-laptoasa cand este pus in apa.

O singura picatura de Trinitron scade tensiunea de suprafata pentru 1893 de litri de apa distilata sau de robinet. In anii 1990 autorul acestui articol a investigat doua produse chimice despre care se spune ca reduc din duritatea apei sau ca scad tensiunea de suprafata si altereaza "potentialul zeta". Intr-un test, doi aditivi chimici au fost pusi separat in doua recipiente de sticla transparenta cu apa distilata. Recipientele cu apa distilata si aditivii chimici nu au fost miscate sau atinse timp de patru zile.

In a cincea zi ambele recipiente cu apa distilata contineau o substanta alb-laptoasa care acoperea toata apa. Indiferent de substantele chimice din acesti aditivi, ei se separa de apa si se coaguleaza exact ca Trinitron-X intr-un timp de cinci zile dupa ce au fost adaugati in apa. Iar tensiunea de suprafata a apei distilate cu aditivii chimici a fost scazuta timp de sase ore, dar a revenit treptat la valori inalte ale tensiunii de suprafata dupa 36 de ore. Niciunul dintre producatorii aditivilor chimici nu informeaza consumatorul in niciun fel de faptul ca tensiunea de suprafata a unui lichid revine la valori inalte dupa 36 de ore.

Chiar daca efectul pe termen scurt al folosirii substantelor chimice in apa este potential benefic pentru corpul uman prin marirea nivelului de energie al persoanei, nimeni nu cunoaste efectele negative ale acestora cand sunt folosite pe termen lung. De fapt numai apa care imita apa de ploaie pura este cea mai buna pentru corp, ca si atunci cand adaugam chimicale pentru a micsora tensiunea de suprafata, apa ce a fost odata pura devine contaminata.

Oricine contempleaza posibilitatea folosirii aditivilor chimici pentru a crea structura moleculara coerenta in lichidele lor ar trebui sa vada mai intai lista intreaga cu ingredientele si procesul chimic folosit de producator inainte de a consuma acesti aditivi chimici. Daca producatorul nu deconspira intreaga lista a ingredientelor si procesul prin care fabrica aditivii chimici care micsoreaza tensiunea de suprafata, atunci produsul dubios ar trebui sa fie evitat.

Tehnologie Non-Chimica Care Creeaza Structuri Moleculare Coerente

Produsele Tri-Vortex Technology creeaza o structura moleculara coerenta in orice lichid la acelasi nivel ca structura sucului de morcovi proaspat stors. Produsele Tri-Vortex Technology transforma apa distilata la temperaturi inalte sau joase din cel mai daunator produs pentru corpul uman in cel mai benefic. Utilizarea produselor Tri-Vortex Technology este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faceti pentru a crea o structura moleculara coerenta in orice lichid cu orice tip de pH sau orice cantitate de minerale sau de molecule este sa asezati recipientul cu lichid pe sau aproape de produsul Tri-Vortex Technology pentru un timp de 10-30 de secunde.

Ce Puteti Dvs si Familia Dvs sa Beti Astazi

Apa distilata cumparata din magazin poate fi transformata intr-o sursa buna de hidratare. Recipientele de plastic pentru apa distilata sunt cele mai ieftine tipuri de plastic de pe piata si de aceea emit chimicale nedorite in apa distilata. Cu toate acestea, chimicalele sunt intr-o forma gazoasa si pot fi purificate din apa distilata. Cititorii sunt incurajati sa-si cumpere recipiente de sticla sau de policarbonat de un litru sau de cinci. Asezati produsul Tri-Vortex Technology sub recipientul de sticla sau policarbonat. Turnati apa distilata cumparata din magazin si lasati-o neacoperita pentru 24 de ore pentru ca toate chimicalele nedorite sa se evapore. Cand veti bea apa rezultata in urma a 24 de ore de purificare, veti fi cu adevarat impresionati si uimiti.
(APASATI AICI PENTRU O DEMONSTRATIE VIZUALA)

Apa Distilata la Temperaturi Joase - Apa Viitorului!

Apa distilata la temperaturi joase contine numai elementele chimice esentiale, Hidrogen si Oxigen.  Cand structura moleculara a apei distilate la temperaturi joase este la fel de coerenta ca apa de ploaie proaspata si pura, sau a sucului de morcov proaspat stors, filtrele de Fosfor din toate celulele plantelor, animalelor si oamenilor permit si faciliteaza trecerea si absorbtia totala iar celulele sunt hidratate corect.

In anii 1970, John Petrek din Escondido, California a fost angajat pentru a asambla dispozitive menite sa creeze apa pura pentru o corporatie care construia centrale nucleare. Petrek a creat un sistem de distilare care il imita pe cel al naturii prin folosirea temperaturilor si nivelurilor caldurii joase pentru a evapora apa. Sisteme normale de distilare a apei folosesc temperaturi inalte care trec de punctul de fierbere al apei, dar caldura mare face ca apa sa izbucneasca, si prin urmare elemente chimice nedorite sunt incluse in apa finala distilata pentru a fi bauta. Izbucnirea cauzata de temperaturile de fierbere din aparate de distilare normale face ca procesarea apei de mare sa fie imposibila. Procesul de distilare la temperaturi joase fara a fierbe apa sau a o face sa izbucneasca, purifica orice tip de lichid, chiar si apa de mare, de canal, apa gri sau lichidele ce contin particule nucleare radioactive.

Unitatea de distilare la temperaturi joase care este patentata de Petrek si imita procesul de distilare natural al planetei Pamant colecteaza numai moleculele de Hidrogen/Oxigen. Testele de laborator au confirmat ca orice tip de apa procesat prin si colectat de sistemul de distilare la temperaturi joase nu are niciun element chimic in plus fata de Oxigen si Hidrogen, asemanandu-se cu apa de ploaie pura si proaspata.

Pe masura ce apa purificata este procesata prin sistemul de distilare la temperaturi joase al lui Petrek, structura moleculara a apei este transformata intr-una asemanatoare cu a unui suc de portocale proaspat stors si purificat folosind produsele Tri-Vortex Technology . Aceasta inventie unica a fost descoperita de catre autorul acestui articol, iar produsele Tri-Vortex Technology pot fi folosite pentru orice tip de lichid (vin, bere, apa, suc, etc.) pentru a micsora tensiunea de suprafata si a-i imbunatati gustul si calitatea.
(APASATI AICI pentru mai multe informatii despre Tri-Vortex Technology)

Numeroase persoane, inclusiv autorul acestui articol, s-au obisnuit cu gustul fin, matasos al apei pure a lui Petrek sau al apei distilate cumparate din magazin si purificate folosind produsele Tri-Vortex Technology. Autorul acestui articol si familia sa beau apa distilata la temperaturi joase tratata cu produsele Tri-Vortex Technology de peste 10 ani. Numeroase alte persoane beau apa distilata la temperaturi joase de peste 15 ani fara nicio problema.

Apa minerala, de izvor, din fantana si filtrata avand orice nivel al pH-ului, cu haos molecular au tendinta de a eroda simturile mirosului si gustului si de a ataca fibrele nervoase din tractul digestiv si din gatul unei persoane. Apa distilata a lui Petrek si apa distilata cumparata din magazin si tratata cu produsele Tri-Vortex Technology stimuleaza simtul mirosului si gustului si nu vatameaza fibrele nervoase din tractul digestiv si din gatul unei persoane.
La o luna dupa ce acest articol a fost scris, autorul si cei trei membri ai familiei sale au gustat o mostra de lichid care a fost trecut printr-un dispozitiv care filtreaza si ridica nivelul pH-ului apei normale de la robinet. Imediat dupa ce au baut apa filtrata de la robinet cu un pH bazic, toti membrii familiei au resimtit intepaturi si o senzatie de arsura in zona gatului. Reactia negativa a acestora la apa filtrata cu un pH bazic nu a fost cu nimic diferita fata de reactia lor negativa atunci cand au baut apa de la robinet simpla, nefiltrata.
Toate persoanele care beau apa distilata la temperaturi joase sau apa distilata cumparata si tratata cu produsele Tri-Vortex Technology au o reactie intensa si sensibilitate la orica alt tip de apa, cu orice cantitate de minerale si haos molecular. Simtul mirosului si gustului sunt stimulate de catre apa pura a lui Petrek sau apa distilata cumparata si care a fost tratata cu produsele Tri-Vortex Technology.

"Nu exista o satisfactie mai mare si o senzatie mai intensa decat sa bei apa distilata la temperaturi joase sau apa tratata cu tehnologia Tri-Vortex." afirma Dr. William Welles D.C., un chirurg renumit din Sudul Californiei. Dr. Welles si sotia sa beau de peste un an numai apa distilata la temperaturi joase si care a fost tratata cu tehnologia Tri-Vortex .

O versiune comerciala a tehnologiei de distilare la temperaturi joase a lui Petrek se gaseste pentru cumparare si produce intre 300 de litri(minim) si 285.000.000 de litri(maxim) de apa pe zi la un pret foarte mic per litri, fara niciun fel de zgomot si cu o utilizare si intretinere foarte simple. Marina Militara a Statelor Unite si Corporatia Bechtel au condus studii stricte si de durata asupra acestui sistem unic de distilare la temperaturi joase care poate opera in ceea ce este denumit ca "un sistem de co-generatie". Atat electricitatea cat si apa pura din orice sursa, inclusiv din mare, poate fi produsa intr-un sistem de co-generatie. Regretabil, dispozitivul lui Petrek care produce 18 litri de apa pe zi pentru consumatorii de rand nu este inca valabil comercial, dar la momentul de fata se strang fonduri pentru a va aduce si dumneavoastra aceasta tehnologie uimitoare.

Copilul Nou-Nascut Are Nevoie de Structura

Apa distilata la temperaturi joase sau inalte care se afla in haos molecular au nevoie de organizare exact ca bebelusii nou-nascuti. Cand apa distilata neorganizata intra in contact cu filtrele de Fosfor ale celulelor umane, animale si ale plantelor, filtrele de Fosfor nu vor permite trecerea elementelor chimice inauntrul celulei pentru ca organizarea sa aiba loc in apa proaspat distilata. Apa distilata care a preluat elementele chimice dinauntrul celulelor prin filtrul Fosforic este apoi evacuata in sistemul limfatic.

Acest schimb dinamic sau preluarea la nivel celular cauzeaza stress si defectarea functiilor critice ale celulelor. Nivelul pH-ului acid, neutru sau bazic al apei distilate nu are nicio legatura cu influentele negative pe care apa distilata le are asupra celulelor umane, animale sau ale plantelor. Apa distilata la temperaturi inalte sau joase este cea mai buna (ca structura moleculara coerenta) sau cea mai daunatoare (ca haos molecular) pentru plante, animale sau oameni.

Unul din compusii de baza numit magnetit functioneaza ca un fel de giroscop in toate celulele umane, animale si ale plantelor. Magnetitul este compus din Fier si Oxigen si este probabil unul din primii compusi neechilibrati care sunt preluati de celula prin filtrul Fosforic pentru a organiza apa moarta nestructurata din jurul celulei care are orice cantitate de minerale sau nu are minerale, dar are haos molecular.

Cercetatorii au incercat sa stabileasca o legatura intre problemele cardiace, cresterea tumorilor la animale si oameni si dezechilibre ale Fierului din sange si din celulele organelor si tesuturilor. Cercetatorii au mai incercat sa stabileasca o legatura si intre dezechilibrele din corpurile oamenilor si persoanele care beau apa distilata. Intr-un mod logic cauza dezechilibrului de Fier din sange si tesuturi este consumarea apei distilate sau minerale cu haos molecular care dezechilibreaza si preia elementele chimice necesare, inclusiv fierul, din celula prin filtrul de Fosfor. Cel mai important pas pentru a asigura absorbtia totala a particulelor de lumina de Hidrogen si Oxigen in celule si prevenirea preluarii mineralelor din celule cand beti apa distilata la temperaturi inalte sau joase este sa creati o structura moleculara coerenta inainte de a bea. Iar Tehnologia Tri-Vortex indeplineste exact aceasta sarcina importanta.

Rudele Noastre Celulare

Toate structurile de ADN ale plantelor, animalelor si oamenilor sunt compuse din segmente interconectate de fosfor numite cromozomi. Singura diferenta intre celulele plantelor, animalelor si oamenilor este numarul cromozomilor din structurile de ADN. Din nou, componentele si functiile, cu exceptia numarului cromozomilor din structurile ADN-ului, din plante, animale si oameni sunt foarte asemanatoare si in anumite portiuni ale celulei ele sunt identice. Prin urmare, felul in care filtrul fosforic al unei plante reactioneaza la diferitele tipuri de apa este un indicator puternic pentru felul in care filtrele fosforice din celulele umane si animale vor reactiona la aceleasi tipuri de apa.
  

Un trandafir cumparat din magazin plasat in apa distilata la temperaturi joase sau inalte(plasat in apa la temperatura camerei) cu haos molecular moare in doua sau trei zile deoarece elementele chimice de baza si compusi cum ar fi Magnetitul sunt dezechilibrate sau preluate de la celula plantei. Un trandafir cumparat din magazin pus in apa distilata la temperaturi joase care a fost tratat cu produsele Tri-Vortex Technology si care are o structura moleculara coerenta traieste intre 15 si 20 de zile. Un trandafir cumparat din magazin si asezat in apa filtrata, moleculara sau de la robinet cu haos molecular traieste undeva intre 4 si 6 zile. Un trandafir cumparat din magazin este asezat in apa filtrata, moleculara sau de la robinet cu o structura moleculara coerenta
traieste intre 7 si 9 zile. Aceste experimente au fost duse la indeplinire de diferite persoane, inclusiv de catre autorul acestui articol, si pot fi duplicate de catre oricine.

Experimente aditionale care pot fi facute de oricine pentru a dovedi importanta apei distilate la temperaturi joase sau inalte cu o structura moleculara coerenta sunt teste de evaporare. Cand cantitati egale de diferite tipuri de apa sunt turnate in recipiente identice aflate in aceeasi camera sau conditii de mediu identice, apa distilata la temperaturi joase sau inalte cu o structura moleculara coerenta se vor evapora mult mai rapid decat orice alt tip de apa. Nu numai ca elementele contaminante din apa impiedica absorbtia celulara dar simpla compresie a elementelor contaminante din apa incetineste procesul de evaporare. Cand conditiile sunt identice, o apa ce se evapora incet indica faptul ca acea apa nu poate fi absorbita de celulele vii datorita prezentei acestor elemente contaminante.

Apa distilata la temperaturi joase sau inalte cu o structura moleculara coerenta este procesata de celule prin filtrul de Fosfor al plantelor, animalelor sau oamenilor indiferent de factorii de stres ai plantelor, animalelor sau oamenilor. Absorbtia nestingherita a particulelor de lumina din Hidrogenul si Oxigenul prezent in apa distilata la temperaturi joase si inalte de catre filtrele de Fosfor promoveaza si sustine convalescenta rapida si vindecarea din starea de boala sau ranire si mareste nivelul de energie pentru performante atletice maxime, si nu preia compusi vitali cum ar fi magnetitul din celulele vii.

Pericolele Plasticelor Numarul 7

Practic toate companiile care vand orice fel de apa imbuteliata sau nutrienti lichizi folosesc ceea ce se numeste plasticul numarul 7, care este foarte instabil. Apa sau orice alt lichid, in special cel cu o structura moleculara coerenta, va prelua elemente chimice si compusi chimici letali cum ar fi formaldehida din plasticele numarul 7. Cand se folosc produsele Tri-Vortex Technology pentru a crea structura moleculara coerenta in apa imbuteliata, consumatorul este avertizat sa inlature apa din sticlele de plastic numarul 7 inainte de a schimba structura moleculara si sa le toarne in recipiente de sticla sau de policarbonat.

De asemenea, toate apele imbuteliate valabile in comert sunt ape ionice sau ape tratate cu un generator ionic negativ. Aceste ape si majoritatea apelor filtrate si imbuteliate nu au cele doua componente vitale pentru asimilarea celulare - puritate si o structura moleculara coerenta.

Apa de ploaie este cea mai pura si mai organizata apa de pe planeta si se absoarbe imediat in celulele umane, animale si ale plantelor, hidratandu-le corespunzator. Sanatatea optima pentru fiecare persoana este deci asigurata de catre apa care este cea mai apropiata de puritatea si structura apei de ploaie proaspata. Deci ce ape, fie in sticla sau procesate prin dispozitive mecanice si disponibile pentru a fi cumparate pe piata, produc cea mai pura apa cu cea mai buna structura coerenta? Din nou, cheia absorbtiei maxime si a hidratarii celulare este ca apa sa aiba ambele (nu doar una) proprietati de baza.

Daca o apa are puritate dar este dezorganizata atunci acest lucru va impiedica absorbtia si hidratarea. In acelasi fel, daca apa este impura dar este organizata, acest lucru iar va impiedica absorbtia si hidratarea. Puritatea si organizarea sunt cele doua proprietati interconectate si necesare pe care orice tip de apa ar trebui sa le aiba pentru ca celulele sa primeasca o hidratare maxima, asigurand deci unei persoane o energie ridicata, vitalitate, sanatate mai puternica si o imbatranire mai putin rapida.

ATENTIE:
Exista unele temeri conform carora chimicalele din Policarbonat devin instabile cand sunt expuse unei calduri inalte sau lichidelor acide .

NU spalati recipientele de policarbonat in spalatorul de vase.
NU lasati policarbonatul in razele soarelui sau alte surse de caldura inalta, cum ar fi un cuptor.
NU depozitati sucurile, alcoolul sau lichidele acide in policarbonat

Inlocuiti recipientele de policarbonat odata la 12 luni

Urmand acesti pasi simpli veti putea folosi in siguranta recipientele de policarbonat.

Nu exista niciun studiu stiintific sau teste chimice care sa dovedeasca faptul ca apa tinuta in recipiente de policarbonat la temperatura camerei, sau la o temperatura purin mai mare contin vreun tip de elemente chimice daunatoare.

Daca doriti sa eliminati orice posibilitate a existentei chimicalelor din orice tip de recipiente de plastic atunci folositi numai recipiente de sticla sau de otel inoxidabil.

Articole legate de acest subiect:
http://www.ourstolenfuture.org/NewScience/oncompounds/bisphenola/2002-0515wetherill.htm
http://www.plasticsinfo.org/media/polycarbrelease_5_99.html

Mai jos este o lista a apelor care permit transferul fosforic al particulelor de lumina din Hidrogen si Oxigen in celule. Apa numarul unu este cea mai buna metoda de a transfera particulele de lumina iar apa numarul 12 este cea mai ineficienta metoda de a transfera particulele de lumina. Observati cele doua pozitii ale apei distilate la temperaturi joase. Apa filtrata include un proces cunoscut in marketing ca osmoza inversa, iar orice filtru care este atasat la tevile caselor sau la capatul robinetelor foloseste acest proces. Apa filtrata este si apa moleculara la temperatura camerei. Apa cu aditivi chimici folositi pentru a scade tensiunea de suprafata a fost exclusa din lista deoarece autorul considera ca aceste produse ar trebui evitate cu orice pret:
1. Apa distilata la temperaturi joase cu o structura moleculara coerenta.
2. Apa distilata la temperaturi inalte cu o structura moleculara coerenta.
3. Apa filtrata ori apa imbuteliata intr-o stare bazica cu o structura moleculara coerenta.
4. Apa filtrata sau imbuteliata intr-o stare bazica cu haos molecular.
5. Apa filtrata sau imbuteliata intr-o stare acida si cu o structura moleculara coerenta.
6. Apa filtrata sau imbuteliata intr-o stare acida si cu haos molecular.
7. Apa de la robinet intr-o stare bazica si cu o structura moleculara coerenta.
8. Apa de la robinet intr-o stare bazica si cu haos molecular.
9. Apa de la robinet intr-o stare acida si cu o structura moleculara coerenta.
10. Apa de la robinet intr-o stare acida si cu haos molecular.
11. Apa distilata la temperaturi inalte cu haos molecular.
12. Apa distilata la temperaturi joase cu haos molecular.


Clatirea cu Apa

Recent un dentist din Florida consuma un litru de apa minerala vanduta in recipiente de plastic numarul 7 pe zi pentru ca mai apoi doctorii sa-i descopere o tumoare de 8 centimetri pe pancreasul sau. Tumoarea pancreatica avea toate caracteristicile clasice ale unui cancer galopant cand este descoperit pentru prima data de catre doctori. Dentistul, care nu folosise niciun tip de mercur de peste 15 ani in practica sa medicala, avea cercuri negre in jurul ochilor iar corpul sau parea vestejit si slabit.

Timp de 10 zile dentistul a mancat mancarea sanatoasa cum ar fi tofu, a facut sesiuni intense de terapie emotionala cu psihologi, membri ai familiei si prieteni si a baut 3 litri de apa distilata la temperaturi inalte dintr-un recipient de sticla, apa care a fost tratata cu Discul Tri-Vortex. Dentistului nu i s-au prescris medicamentele normale pentru starea lui, nici nu a urmat vreo schema de tratament traditionala.

In ziua a 11a culoarea pielii doctorului revenise la normal, cercurile negre din jurul ochilor sai disparusera iar el se simtea mai energizat si mai viu ca oricand. O examinare ulterioara a tumorii a dezvaluit ca aceasta se oprise din crestere, ba chiar scazuse in marime. Dentistul si doctorii sai au fost socati dupa ce tumoarea a fost operata iar testele de laborator au dezvaluit ca tumoarea era necanceroasa.
Aproape nicio tumoare pancreatica nu este necanceroasa.

Cu toate acestea, exista speculatii nerealiste, miscari si curente de gandire lansate de numerori indivizi si grupuri din jurul globului care afirma ca, compozitia apei sau anumite tipuri de apa vindeca boli de orice tip, inclusiv cele incurabile cum ar fi cancerul. Functia primara si cel mai important efect al apei este hidratarea celulelor umane, animale si ale plantelor. Orice tip de apa nu poate fi si nu va fi un leac rapid si usor pentru diverse boli.

Adesea bolile sunt cauzate de stres emotional, mental sau fizic, de o dieta nesanatoasa sau de toxinele din mediu si niciun tip de apa nu poate inlatura sau echilibra aceste influente importante. Apa distilata pura cu o structura moleculara coerenta este cheia si componenta perfecta a unui program de prevenire a bolilor care implica persoana in procesarea sentimentelor negative atat din punct de vedere emotional, cat si mental si fizic, adoptarea unei diete nutritionale echilibrate, activitate fizica si evitarea mediilor toxice.

Alge de Mare - Cel Mai Bun Nutrient Lichid

Multe zone de uscat din lume au fost odata scufundate sub ape, locul unde cresc tot felul de alge marine si de  de ani dupa ce apele oceanice au disparut. In ultimii 50 de ani corporatiile au inceput sa exploateze si sa vanda algele marine deshidratate si legumele in prafuri, capsule sau bauturi lichide. Produsele marine deshidratate au o absorbtie minima si impiedica hidratarea deoarece structura moleculara a nutrientilor deshidratati si a lichidelor care le intovarasesc sunt haotice din punct de vedere molecular.

Dar aceeasi nutrienti din produsele marine sunt valabile si cu o structura molecular coerenta. Apa rece din oceanele lumii sunt intesate de alge marine si legume proaspete si vii cum ar fi aschophlym si bladderack. Ambele produse marine au cei mai importanti nutrienti ai oricarei plante marine sau de uscat iar structura lor moleculara este aproape la fel de coerenta ca a apei de ploaie sau a sucului de morcov proaspat stors. Mai mult, algele marine sau legumele procesate care sunt refrigerate timp de 5 ani sau chiar mai mult isi pastreaza structura moleculara coerenta.
De ce ar trebui oamenii sa consume produse marine deshidratate care au mii de ani si prezinta o structura moleculara haotica si sunt foarte greu de absorbit in celule si tesuturi cand exista produse marine superioare si naturale? Nutrientii din algele marine si legumele proaspete se asimileaza imediat in celule daca este nevoie. Si mai important, nutrientii solubili in apa care sunt nefolositi sau aruncati sunt usor de evacuat de catre corpul uman, spre deosebire de algele marine deshidratate vandute sub forma de pudre, capsule sau in bauturi lichide, care sunt foarte greu de evacuat din corpul uman. Din nou ruda noastra celulara distanta numita planta ne arata cum algele marine din apa rece sunt foarte valoroase pentru corpul uman..

Cercetari stiintifice de lunga durata au dovedit ca o uncie de alge de mare aschophlym imprastiata pe un hectar de teren arabil mareste recolta cu pana la 100%. Algele marine de apa rece (cu exceptia kelpului) sunt viitorul nutritiei umane zilnice excelente si pentru imbunatatirea performantelor atletice. Sa speram ca intr-o zi marile corporatii vor vinde si vor intra in competitie una cu cealalta pentru a vinde produsele lor din alge marine de apa rece precum marile lanturi de fast-food. Cand specia noastra va ajunge sa imbratiseze si sa consume abundenta de nutrienti solubili cu o structura moleculara coerenta care cresc in apa rece a oceanelor, cabinetele de medici si spitalele nu vor mai fi atat de vizitate iar foametea globala va fi contracarata.

Doua Cauze Majore

Time Magazine a afirmat despre sanatate, intr-un articol publicat pe 25 Noiembrie 1996 (paginile 88-98), ca doi factori majori ai imbatranirii sunt digestia mancarii si eliminarea toxinelor. Comunicand modul in care structura moleculara a apei pure, digestia si eliminarea toxinelor sunt legate de imbatranire si imbolnavire, reprezinta un lucru foarte important, in special pentru generatiile tinere.

Prin actiunea de a bea apa pura distilata la temperaturi inalte sau joase cu o structura moleculara coerenta promoveaza o digestie eficienta a mancarii si ajuta la eliminarea din corp a tuturor toxinelor si reziduurilor si a mineralelor si elementelor chimice nefolosite. Daca cititorul acestui articol nu-si poate procura apa pura distilata la temperaturi joase (unitatea lui Petrek) sau inalte (vandute de imbuteliatori sau supermarketuri) atunci aceasta persoana trebuie sa bea lichide cu cel mai mic numar posibil de pe lista din paragraful de mai sus.

Algele de mare sunt deficitare in elemente chimice cum ar fi fierul sau calciul, iar cea mai buna sursa pentru elemente chimice estentiale cum ar fi calciu, fier si potasiu este in forma lichida pentru ca elementele chimice in exces care nu sunt folosite de celule sa fie eliminate imediat din corp. Melasa de blackstrap (alga marina) care contine majoritatea elementelor chimice pentru o functionare si echilibrare celulara optima este valabila in orice farmacie naturista la un pret rezonabil.

Celulele biologice din oameni, animale si plante sunt cele mai uimitoare si fantastice forme de viata din univers. Avem oportunitatea sa ne mentinem celulele intr-o stare perfecta, sanatoasa, tanara si plina de energie printr-o dieta echilibrata care include alge marine, melasa de blackstrap si legume, prin programare mentala, exercitii si hranirea celulelor noastre cu apa pura distilata si intr-o stare moleculara coerenta.
Pe masura ce o persoana se dedica si continua procesarea emotionala personala cu exercitii fizice si consuma o combinatie naturala de apa distilata la temperaturi joase cu o structura moleculara coerenta, impreuna cu alge de mare si melasa de blackstrap viata lor se va imbunatati considerabil, iar dinamica celulara si viata celulelor va fi extinsa intre 15 si 40 de ani.


Referinte:
Surface Activity: Principles, Phenomena & Applications - Chapter One Tsujii, K., Academic Press, 1998

Life's Matrix: A Biography of Water, Philip Ball. Farrar, Straus & Giroux, Incorporated

CRC Handbook of Chemistry and Physics: A Ready-Reference Book of Chemical and Physical Data
Jr. Lide David R. Lide (Editor) CRC Press, LLC

The Biology Handbook - Erindale College - University of Toronto Mississauga
www.erin.utoronto.ca/~w3bio/bhmenu1.html

Double Duty - Science 1998 October 9; 282: 197

Signaling Through Scaffold, Anchoring, and Adaptor Proteins - Tony Pawson and John D. Scott - Science 1997 December 19; 278: 2075-2080

PKB-kinase signaling - Science 1998 January 30; 279: 629

Biology of Phosphoinositides, Vol. 27 - Shamshad Cockcroft (Editor) Oxford University Press Incorporated

Inositol and Phosphoinositides: Metabolism and Regulation - John E. Bleasdale (Editor) Joseph Eichberg (Editor) George Hause (Editor) - Humana Press

Phosphoinositides: Chemistry, Biochemistry, and Biomedical Applications, Vol. 718 - Karol S. Bruzik (Editor) American Chemical Society K. S. Bruzik - American Chemical Society.

Definition of plasma membrane - NDI Foundation http://www.kumc.edu/biochemistry/PITP-2.jpg
Illustration - Phosphatidylinositol transfer protein

Proposed functions in signal transduction & vesicular trafficking - University Of Kansas

Biochimica et Biophysica Acta, Vol. 23, Jens Christian Skou, 1997 Nobel Prize Winner

The Influence of some Cations on an Adenosine Triphosphatase from Peripheral Nerves, pp.394-401, Copyright (1957)

The Golden Seven Plus One - West, C Samuel - Summit Publishing Company 1 (800) 975-0123

The Nature Of Substance - Rudolf Hauschka D.Sc - Out Of Print - Copies Available from Borderland Sciences

Extra Sensory Perception Of Quarks - Stephen Phillips - Theosophical Publishing House

Occult Chemistry - Charles Leadbeater, Anne Besant - Theosophical Publishing House

The Rhythms Of Nature - Brian David Andersen - Harmonic Spiral

Living Energies & The Water Wizard - Coats, C. - Gateway Books. Bath. 1996.

Your Body's Many Cries for Water - Batmanghelidj F. - The Therapist Ltd.

The Vortex, The Key to Future Science. - Ash D and Hewitt P.  - Gateway Books.

Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link.
Click pentru PDF Doc
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale







4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
-
Industria cabalinelor

Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4

4

4

4

4


4


4

4
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile