Link-uri rapide:

Venus, Piramidele si Frecventa Fundamentala de Rezonanta a Pamantului
Influenta Naturii
Fulgerat si Traznit
Fundatia Tehnologiei Tri-Vortex
Proiectul Continua...
Frecvente Fundamentale ale Elementelor
  Chimice


Tri-Vortex - Manipularea si Exploatarea Rezonantei Schumann
 


O Demonstratie, Va rog
Egiptenii si Rezonanta lui Schumann
Baghetele lui Tesla
Care este Sursa Frecventei de Rezonanta a Pamantului?
Legile Harmonice?
Alterand si Schimband Fazele
Recunoasterea Ritmurilor Naturii si Prevenirea
Manipularea si Exploatarea Rezonantei Schumann de Brian David Andersen

Exista vreo legatura intre Frecventa Fundamentala de Rezonanta a Pamantului (Rezonanta lui Schumann) de aproximativ 7 batai si (7.5 Hertzi), fenomenul natural al fulgerului, si un dispozitiv simplu si ieftin care creeaza destula electricitate cat sa alimenteze o casa obisnuita?

Experimentele lui Nikola Tesla de pe cel mai inalt varf al Cripple Creek din Colorado la sfarsitul anilor 1800, l-au ajutat sa faca descoperiri importante si sa traga concluzii logice despre energia undelor electromagnetice care traverseaza Pamantul. Tesla nu a dezvaluit detaliile exacte ale experimentelor sale, dar descoperirile sale au alcatuit fundatia pe care s-a construit o structura-turn la Waldencliff, New York, in 1908. Tesla a afirmat ca putea sa furnizeze energie electrica gratuita intregii lumi prin turnul sau care avea niste discuri uriase in varful structurii.

Exista o legenda conform careia J.P. Morgan, care a finantat constructia turnului, nu a fost informat de intentiile lui Tesla pana ce structura nu a fost terminata. Cand a auzit declaratia lui Tesla, Morgan a dispus ca turnul sa fie demolat imediat pentru a proteja interesele financiare atat ale sale, cat si ale asociatilor sai care investisera in descoperirea surselor de curent alternative pe care Tesla le descoperise si dezvoltase in anii 1890.
Legenda mai spune ca Tesla apucase sa testeze Turnul Waldencliff cu doar cateva ore inainte ca echipa de demolare sa ajunga. Cu toate acestea, in loc sa furnizeze energie intregii lumi, aparatul sau a deranjat intr-o asemenea masura Rezonanta lui Schumann ca kilometri intregi de padure au fost distruse intr-o clipa.

Acum aproximativ 10 ani autorul acestui articol a facut recenzia unui articol din revista Fate care a fost publicata in 1960. Autorul articolului din revista Fate si sursele pe care se baza acesta, incercau sa faca o legatura intre testul lui Tesla si o explozie masiva de tip nuclear care a avut loc in Siberia, mai cunoscuta drept Misterul de la Tunguska. Atat testul lui Tesla a turnului Waldencliff, care cel mai probabil a creat haos in undele electromagnetice, cat si explozia de la Tunguska au avut loc in acelasi timp si in aceeasi zi conform autorului si surselor sale. La 97 de ani dupa explozie, mediul natural din Tunguska inca pare ca ar fi fost lovit de o arma nucleara clasica, de tipul celei de la Hiroshima.

Multe alte explozii inexplicabile si intense, care s-au prezentat dupa tiparul celei de la Hiroshima, s-au inamplat inainte, in timpul sau dupa cel de-al doilea razboi mondial. Martori oculari la o explozie masiva (o explozie asemanatoare celor atomice) ce s-a intamplat in Portul Chicago din San Francisco Bay la data de 17 Iulie 1944 au afirmat ca au vazut o lumina alba orbitoare si un nor in forma de ciuperca ce a lasat un crater adanc de 21 metri si lat de 92 de metri - un fenomen care nu se poate intampla cand una sau mai multe bombe conventionale explodeaza simultan. Portul Chicago era un doc de incarcare si de transportare a bombelor si munitiilor si era locul perfect pentru a testa o arma de interferenta electromagnetica, pentru ca mai apoi vina sa fie aruncata pe salahorii afro-americani care incarcau navele - in urma exploziei toti au suferit de boli care pareau cauzate de radiatii.

Oare Proiectul Manhattan si bombele atomice bazate pe plutoniu care au fost transportate aerian si aruncate asupra Japoniei in timpul celui de-al doilea razboi mondial sa fie doar minciuni foarte vechi si musamalizari pentru mase si pentru pilotii care au lansat, fara stiinta lor, niste cutii de metal care contineau adevarata cauza a exploziilor nucleare - o forma sofisticata a interferentelor electromagnetice ale lui Tesla care manipuleaza Frecventa de Rezonanta a Pamantului? Dar a fost Tesla primul care a manipulat sau a controlat Frecventa de Rezonanta a Pamantului? Probabil ca nu.

Venus, Piramidele si Frecventa Fundamentala de Rezonanta a Pamantului

In anii 1950, Immanuel Velikovsky a dedus ca planeta Venus a fost o luna respinsa de la Jupiter si Saturn care s-a despartit de orbita acestora acum 10.000 de ani. Pe masura ce luna aflata in deriva traversa sistemul solar, atmosfera planetei Marte a fost absorbita, planeta Vulcan dintre Marte si Jupiter s-a dezintegrat intr-o centura de asteroizi iar pe planeta Pamant s-au intamplat schimbari geografice imense. Oare toate aceste cataclisme planetare s-au intamplat din cauza ca luna aflata in deriva a deranjat Frecventele de Rezonanta Fundamentale si frecventele armonice ale planetei Marte, Vulcan si Pamant?

Dar au existat schimbari geografice pe Pamant care au fost controlate sau temperate de catre prezenta Marii Piramide din Egipt si a altei structuri masive construite la un punct functional de intersectie a latitudinii si longitudinii de pe Pamant? Geologii stiu ca punctul de latitudine si longitudine al Marii Piramide este punctul-pivot pentru toate continentele de pe Pamant. Oare doua structuri piramidale aflate la puncte de intersectie importante ale Pamantului au functionat ca un suport pentru a stabiliza Frecventa de Rezonanta a Pamantului si frecventele armonice?

Punctele de intersectie a longitudinii si latitudinii ale celor doua piramide (sau o piramida - Keops si un dom sau un Obelisc) care au echilibrat Pamantul in timp ce sistemul solar era in dezechilibru datorita planetei Venus, au fost determinate de catre evenimente geologice care se aflau in curs de desfasurare pe Pamant si pe intreaga traiectorie a lunii aflate in deriva.

Evenimentele geologice specifice de pe Pamant si locatia precisa a Marii Piramide furnizeaza o harta spre punctul exact de pe Pamant unde cel de-al doilea set de piramide ar trebui sa se afle. Daca exista piramide mari, domuri sau obeliscuri in acest punct de intersectie a latitudinii si longitudinii, atunci munca de-o viata si teoriile lui Velikovsky vor fi validate iar toate conceptiile noastre despre istorie, stiinta si constiinta vor fi schimbate si elevate.

Exista vesti bune dar si vesti proaste despre cea de-a doua locatie. Vestea buna este ca aceasta locatie nu va necesita ajutorul satelitilor pentru a fi gasita si nici nu va necesita jeep-uri pentru a fi atinsa, pentru ca echipa de cercetare va putea ajunge acolo pe apa. Vestea proasta este ca nivelul pamantului in cea de-a doua locatie este la o adancime acvatica considerabila iar pentru aceasta este nevoie de un submarin si de o nava de suprafata.

Nu numai Tesla si luna aflata in deriva au manipulat Frecventa Rezonanta a Pamantului, ci si natura influenteaza frecventa fundamentala de 7.5 Hertzi si frecventele armonice in fiecare secunda.

Influenta Naturii

Autorul acestui articol (si altii) presupune ca fiecare grad al temperaturii de suprafata sau atmosferica fie amplifica fie coboara amplitudinea frecventei fundamentale si armonice a Pamantului cu cel putin 100%. Prin urmare, cand aerul rece cu frecvente de rezonante joase intra in contact cu aerul cald cu frecvente de rezonante inalte, sunt create spirale intense.

O alta analogie utila pentru intelegerea acestui proces este aceasta: o piatra de 2.5 kilograme si una de 9 kilograme sunt aruncate in doua parti opuse ale unei piscine, cu aceeasi adancime. Cand valul mai mic creat de piatra de 2.5 kilograme se intersecteaza cu valul mare creat de piatra de 9 kilograme se observa o miscare intensa si spirale se creeaza la punctul de intersectie.

Spiralele din atmosfera care sunt intensificate de catre particule incarcate negativ de pe suprafata Pamantului si de particulele incarcate pozitiv din Ionosfera pot dura de la cateva nanosecunde, la cateva minute, ore sau zile. Ipoteza logica este ca spiralele de cateva nanosecunde stimuleaza ionii de nitrogen atmosferic si de hidrogen/heliu care provin de la soare - care satureaza Pamantul. Aprinderea cauzeaza ionii de nitrogen si hidrogen/heliu sa produca energie - cunoscuta sub numele de fulger. Spiralele care dureaza mai mult de atat sunt tornadele si uraganele.

Ar putea graficele cu forme "opuse" si frecvente cu amplitudini "opuse" continute de un cilindru cu domuri sa reproduca ceea ce se intampla in natura si sa fie cheia unui aparat generator de energie ieftina dar eficace si care ar putea avea aplicatii in domeniul sanatatii? In loc sa se consume intr-o descarcare, scanteie sau fulger, energia ar putea fi capturata de generatoare si baterii ca electricitate.

Fulgerat si Traznit

Au existat numeroase povesti despre persoane care au fost foarte aproape dar nu au fost lovite de fulger. Orice tip de probleme ale persoanei, inclusiv cancer, diabet si congestia inimii/plamanilor au disparut instant si permanent dupa lovitura fulgerului. Persoane fara nicio boala care s-au aflat in apropierea fulgerului au resimtit un nivel al energiei foarte ridicat. Intr-un mod regretabil aceste povesti vor ramane simple anecdote deoarece nu se va aproba testarea fulgerului pe oameni intr-un mediu controlat. Imbunatatirile asupra sanatatii si nivelul ridicat al energiei nu sunt cauzate de catre curentul de voltaj inalt al fulgerului ci de catre spiralele cauzate de temperaturile inalte si joase care creeaza amplitudini extreme in Frecventa de Rezonanta a Pamantului.
  

FRECVENTA este distanta intre inceputul si sfarsitul unei unde de voltaj scazut, generata de computer

AMPLITUDINEA este energia de varf intr-o unda de voltaj scazut


FAZA  este punctul sau gradul in care incepe unda

Cu toate acestea, nu doar frecventa de 7.5 si amplitudinile ei sunt importante, ci si fazele frecventei de 7.5 si frecventele armonice legate de aceasta(Figura 1). Determinarea fazelor Frecventei de Rezonanta a Pamantului
a fost furnizata de catre peretii Marii Piramide, care sunt usor crestati. Bill Schul si Ed Pettit au facut experimente foarte importante folosind lasere si oglinzi pe machete reduse ca marime a Marii Piramide - cu pereti drepti si pereti crestati. Raza de laser din piramida cu peretii drepti nu avea vreun efectu sau
vreo directie, dar raza de laser reflectata intr-o piramida cu dintii crestati ajungea sa ilumineze Camera Regelui.

Fundatia Tehnologiei Tri-Vortex

Folosind un program numit Auto-Cad, am determinat formula exacta care a fost folosita pentru a cresta peretii Marii Piramide in asa fel incat structura sa functioneze ca o prisma care concentreaza si organizeaza tahioni si particulele de lumina din elementele chimice. Formula poate fi aplicata si structurilor cu de la trei pana la 288 de fete sau pereti - pentru ca aceste sabloane geometrice sa functioneze ca prisme.

O alta descoperire majora a fost aplicarea formulei in cazul frecventelor armonice sau electromagnetice. Folosing programul Cool Edit Pro (Adobe Audition) o structura tri-dimensionala cu orice numar de "pereti" poate fi "creata" in timp si spatiu de catre frecvente precise care au fazele si amplitudinile corespunzatoare. Asezarea sau secventa fazelor si amplitudinilor determina daca particulele de lumina se misca intr-un sens spiraland spre dreapta sau spre stanga. Experimentele unor oameni de stiinta au demonstrat ca toate formele de viata biologice functioneaza cel mai bine intr-o miscare inspre dreapta. Ce ar fi reusit sa realizeze Nikola Tesla daca ar fi utilizat programe de computer cum ar fi Auto-Cad si Adobe Audition pentru a avea un control precis asupra fazelor si amplitudinilor?

Proiectul Continua...

Grafice au fost create avand diferite marimi si frecvente cu faze diferite care au amplitudini inalte sau joase - aceste grafice recreeaza o matrice de spirala individuala si totala care impiedica miscarea particulelor de lumina. Dupa multe experimente am descoperit ca, cele mai intense spirale au fost create de catre figuri crestate cu trei sau patru fete. Orice figura cu mai mult de patru fete nu produce rezultatele maxime si intense care sunt detectate sau indicate prin teste de miros, gust, intinderi si ameliorare a durerii.

Noile grafice (cu 120 de nuante diferite de culori) au fost folosite pentru a trata produsele Tri-Vortex Technology. In trecut numai sase, pana la opt nuante de culori au fost folosite pentru a trata obiecte care aveau menirea de a ajuta in procesul de absorbtie (al corpului) al lichidelor si materiilor solide - si de a ameliora durerea. Folosirea graficelor cu trei si cu patru fete multicolorate au fost inspirate de catre cercetatori care au lovit elementele chimice Cupru, Argint si Aur timp de 24 de ore cu un obiect contondent. Dupa 24 de ore Cuprul emite o lumina verde iridescenta, Argintul o lumina albastra iridescenta, iar Aurul emite o lumina violet iridescenta. Aceste lumini nu se datoreaza oxidarii, deorece elementele chimice se intorc la culoarea lor normala dupa sase ore de la incetarea contactului cu obiectul greu, iar Aurul nu se combina cu niciun element chimic, nici chiar cu Oxigenul. Acest experiment releva faptul ca orice element chimic are particule de lumina cu o nuanta de culoare diferita. Folosind grafice de diferite marimi cu cat mai multe nuante de culori posibile, persoana este expusa la spirale multicolorate cu directia de miscare inspre dreapta care vor alinia intr-un mod corect toate elementele chimice din corpul lor - sau din elementul introdus in corpul lor. O combinatie de triunghiuri si patrate multicolorate crestate da cele mai bune rezultate, spre deosebire de doar un triunghi crestat sau doar un patrat crestat.

Bazandu-se pe aceste descoperiri si pe munca de o viata a cercetatorilor Dean si Mary Hardy, am dedus ca Marea Piramida este o piramida cu trei fete crestata cu o piramida crestata cu patru fete construita in jurul structurii de tetraedron. Camera Regelui si Camera Reginei nu au fost camere mortuare, ci laboratoare de ultima generatie pentru proiecte de alchimie timp de mii de ani dupa ce Faraonii morti au fost inchisi in aceste camere. Laboratorul unu (Rege) este punctul de focalizare al particulelor de lumina din piramida crestata cu patru fete,
iar laboratorul doi (Regina) este punctul de focalizare al piramidei crestate cu trei fete (Referiti-va la imaginea de mai sus). Daca Aurul a fost creat prin procese de alchimie in laboratorul unu, cea mai usoara metoda de a transporta obiecte mari in afara Marii Piramide ar fi utilizarea numeroaselor coridoare inguste care se gasesc langa Laboratorul unu.

Frecventele Fundamentale ale  Elementelor Chimice

Printr-o analiza extensiva si prin testari, am considerat ca exista un element chimic inaintea Hidrogenului care are noua pereti si faze si care a fost numit Clevebacksterum. Hidrogenul are 18 pereti sau faze. Carbonul are 144 de pereti sau faze. Frecventa de Rezonanta a elementelor chimice se afla intre 2000 si 5000 de Hertzi. Cu toate acestea, toate elementele chimice si armonice multiple sunt adunate laolalta de catre frecventa cu faze si amplitudini precise - vibrand la Rezonanta lui Schumann de aproximativ 7.5 Hertzi. Cb, iar importanta hidratarii cu apa, diviziunile si multiplii de 18 aplicati elementelor chimice si multe altele sunt detaliate in articolele publicate la www.trivortex.co.za

O Demonstratie, Va rog

In acest punct al articolului, probabil dvs., cititorul, va intrebati sau chiar cereti sa vedeti cum aplicatiile graficelor pot fi demonstrate. Grafice cu trei fete care au fost incrustate in grafice cu patru fete. Dvs., cititorul, puteti sa asezati un pahar cu un lichid acru(cum ar fi vinul sau sucul de struguri) la 3 sau 8 centimetri distanta de graficele de pe ecranul computerului dvs timp de 30 pana la 60 de secunde - lichidul se va schimba si se va imbunatati in ce priveste mirosul, gustul si calitatea lichidului. Mancarurile solide pot fi de asemenea testate in aceeasi maniera.


Testele de Miros si Gust nu sunt glume sau farse. Aceste teste se bazeaza pe cercetari stiintifice si pe metode cu rezultate reale si tangibile. [Cand faceti aceste teste, tineti minte ca aceleasi rezultate pozitive pot fi atinse prin folosirea programului de frecvente pulsante Adobe Audition, difuzat prin doua fire, nu boxe, ci doar doua fire conectate la mufa audio a unui computer.]

Va rugam sa folositi instructiunile postate pe website si noi va asteptam raspunsurile dupa ce ati dus la bun sfarsit aceste teste si ati citit website-ul Tri-Vortex. Graficele de pe website imbunatatesc mirosul si gustul prin stimularea moleculelor cu campuri de vortex intercalate.

Pot fi folosite grafice mai intense sau asemanatoare si frecvente electromagnetice care includ particule de lumina pentru a crea electricitate intr-un cilindru cu domuri? Exista altcineva sau alte grupuri care incearca sa construiasca dispozitive de energie gratuita prin grafice, frecvente armonice si electromagnetice intercalate care imita fulgerul din atmosfera care este creat de Ritmurile Naturii?

Egiptenii si Rezonanta lui Schumann

Stiau oare Faraonii antici si nobilii egipteni cum sa manipuleze si sa exploateze Rezonanta lui Schumann pentru
a-si imbunatati sanatatea si a-si mari durata vietii? Statuile din Egiptul Antic prezinta Faraonii tinand in ambele maine Baghetele lui Horus, cu piciorul stang in fata lor. Cercetatorii cum ar fi Dr. Valery Uvorov din Rusia au descoperit ca bagheta gaunoasa din mana stanga este facuta din elementul chimic Zinc iar bagheta din mana dreapta este facuta din Cupru. Baghetele erau umplute cu substante diferite cum ar fi cristale de cuart sau pudra de carbune.

Elementul chimic greu si dens Zinc este alaturat elementului usor si aerat Cupru in tabelul elementelor chimice. Zincul creaza amplitudini joase in Rezonanta lui Schumann iar Cuprul creeaza amplitudini inalte. Pe masura ce individul tine baghetele in mana sa, amplitudinile joase si inalte ale Frecventei de Rezonanta a Pamantului creeaza un numar de spirale la punctul de intersectie care este localizat in centrul corpului persoanei care tine baghetele. Spiralele echilibreaza si reintineresc moleculele tuturor elementelor chimice ale persoanei care tine baghetele - prin urmare acestea resimt un nivel al energiei ridicat si o speranta de viata mult mai mare.

Baghetele lui Tesla

Tesla a modificat si a testat un sedan de lux Pierce-Arrow la viteze de peste 120 de km/h cu un motor electric AC de 1800 rotatii/minut in 1931. Tesla ar fi alimentat motorul prin doua baghete care au fost inserate, dar care puteau fi usor scoase din motor. Erau oare baghetele generatoare de electricitate ale lui Tesla o versiune mai mica a discurilor din Turnul de la Waldencliff - si cu mult mai puternice ca sursa electrica decat baghetele lui Horus? Baghetele lui Tesla cel mai probabil manipula Frecventa de Rezonanta a Pamantului pentru a crea electricitate.

Care este Sursa Frecventei de Rezonanta a Pamantului?

Comunitatea stiintifica traditionala afirma ca Rezonanta lui Schumann este creata in zona sau "cavitatea" dintre suprafata Pamantului si Ionosfera. Dar cum poate un ritm constant sau o unda electromagnetica de aproximativ 7.5 batai pe secunda sa fie creata si mentinuta intr-o "cavitate" care este in permanenta sub presiune din cauza fulgerelor, tornadelor si uraganelor? O sursa logica a ritmului constant este o gaura neagra pe o parte a dimensiunii noastre si o gaura alba pe cealalta parte a dimensiunii.

Numeroase tonuri fundamentale si armonice, ori pulsatii electromagnetice in sau in apropierea gaurei albe/negre a galaxiei probabil imprastie molecule si materie in spirala. Si precum culoarea negru - care este o combinatie a tuturor culorilor fara ca vreuna sa se individualizeze - o gaura neagra/alba in centrul unei galaxii este o combinatie de frecvente armonice si fundamentale si nicio frecventa individuala nu poate fi detectata.

Dar daca o gaura neagra/alba ar avea o singura frecventa fundamentala dominanta, cu multe alte frecvente armonice inrudite cu aceasta? Ar putea gaura neagra/alba cu o singura frecventa dominanta si cu fazele si amplitudinile corecte sa atraga si sa mentina materia impreuna in vacuumul spatiu/timp al cosmosului? Este o galaxie compusa de fapt dintr-o singura gaura neagra/alba multinuantata in centru si cu mai multe gauri negre/albe cu o singura nuanta orbitand in jurul gaurei negre/albe centrale in spirale?

Este planeta noastra de fapt o gaura neagra fundamentala cu o singura nuanta? Oare gaura neagra/alba a planetei noastre vibreaza la aproximativ 7.5 Hertzi, avand 144 de faze si de amplitudini pentru a mobiliza particulele de lumina si materia intr-o miscare de spin cu directia spre stanga la emisfera nordica si cu 144 de faze si amplitudini mobilizand particulele de lumina si materia intr-o miscare de spin cu directia spre dreapta in emisfera sudica? Cand apa de la toalete este trasa in Moscova si Sydney, spiralele de apa in sensul sau in contra sensului acelor de ceasornic se datoreaza diferitelor secvente a fazelor si amplitudinilor frecventei fundamentale de 7.5 Hertzi si frecventelor armonice din emisfera sudica si nordica a Pamantului?

Oare Frecventa de Rezonanta a Pamantului cu 288 de faze si amplitudini atrage, organizeaza si incrusteaza moleculele elementelor chimice care vibreaza intre 2000 si 5000 de Hertzi? Este legatura dintre Rezonanta Schumann (de aproximativ 7.5 Hertzi) si frecventele rezonante ale elementelor chimice (care vibreaza intre 2000 si 5000 de Hertzi) cunoscuta ca forta gravitatiei de pe planeta noastra?

Oare Soarele sistemului nostru solar isi pastreaza starea volatila si exploziva printr-o frecventa de rezonanta fundamentala de numai noua faze si amplitudini in fiecare emisfera? Fazele si amplitudinile emisferei de pe o planeta pot fi configurate dupa tipare numeroase, dar limitate. Oare emisfera nordica a Neptunului se roteste in directia opusa emisferei sudice deoarece fazele si amplitudinile Frecventei Rezonante a Neptunului nu sunt in corespondenta si sunt configurate complet opus grilei armonice a Pamantului?

Legile Armonice?

Fie ca sunt generate de o gaura neagra/alba sau de un program cum ar fi Adobe Audition, frecventa unei unde electromagnetice nu este precisa, ci fluctuanta. Prin urmare, Rezonanta lui Schumann poate varia sub sau peste valoarea medie de 7.5 Hertzi. Majoritatea oamenilor de stiinta afirma ca Rezonanta lui Schumann ar fi de fapt de 7.83 de Hertzi dar cresterea subtila peste gaura neagra/alba de 7.5 se datoreaza fulgerelor, tornadelor si uraganelor care aplica presiune asupra zonei dintre suprafata Pamantului si Ionosfera. Cu toate acestea, chiar daca limitele frecventei variaza, fazele frecventelor dintr-o gaura neagra/alba, un element chimic sau o unda electromagnetica creata cu Adobe Audition va ramane precisa si exacta.

Amplitudinea unei frecvente intr-un element chimic poate fi schimbata de catre temperatura si presiune. Prin stoarcerea, gatirea sau inghetarea elementului chimic Silicon, amplitudinile Frecventelor Fundamentale de Rezonanta si frecventele armonice legate de aceasta din moleculele de Silicon vor fi schimbate radical. Schimbarea de amplitudine cauzata de fluctuatiile de temperatura si presiune se vor manifesta prin imprastierea, topirea sau transformarea Siliconului intr-un material casant .

Conditii de vreme cu presiune mica sau mare, furtuni in desert si viscolele de zapada probabil schimba amplitudinea usor variabila a Frecventei Fundamentale de Rezonanta a Pamantului. Furtunile in desert si viscolele de zapada nu vor schimba fazele exacte si precise ale Frecventei de Rezonanta a Pamantului sau ale frecventelor armonice aflate in legatura cu aceasta.

Alterand si Schimband Fazele

Probabil singura forta care schimba fazele Frecventei de Rezonanta a Pamantului si a frecventelor armonice aflate in legatura cu aceasta sunt pozitiile Soarelui, Lunii si planetelor. Schimbari si alterari ale fazelor Rezonantei Schumann de catre influente lunare sau planetare sunt probabil un stimulent sau macar o cauza a miscarilor tectonice care cauzeaza cutremure.

Doi oameni de stiinta indieni au prezis public si corect timpul, ziua, longitudinea/latitudinea si magnitudinea cutremurului Indonezian si a tsunami-ului - cu patru zile inainte ca tragedia sa se intample. Si-au construit prezicerea pe observarea pozitiei Soarelui si Lunii la momentele si datele precise ale cutremurelor anterioare cu o magnitudine mai mare de 7.5 grade.Fazele Rezonantei lui Schuman au fost schimbate sau alterate de catre faptul ca Luna era in opozitie directa cu Soarele pe data de 26 Decembrie 2004. Pe 27 Martie 1964, Soarele era cu 6 grade in zodia Berbec iar Luna era cu 6 grade in zodia Balantei iar un cutremur masiv a lovit Alaska. In timpul ambelor cutremure (Indonezian si din Alaska) Soarele era la exact 180 de grade opus Lunii intr-un cerc in timp ce atat Soarele, cat si Luna erau in semne considerate a fi Cardinale.
Recunoasterea Ritmurilor Naturii si Prevenirea

Daca cream un model armonic dinamic si in evolutie continua a fazelor Pamantului (a Frecventei de Rezonanta Fundamentala) impreuna cu pozitiile Soarelui, Lunii si ale planetelor din sistemul solar, ar putea deveni previziunea cutremurelor o stiinta exacta si precisa? Exista totusi un impediment: oamenii de stiinta pot masura frecventa Rezonantei Schumann dar nu pot determina cu acuratete fazele si amplitudinile de orice natura cu instrumentele de astazi.

Pana ce se vor crea instrumente care pot masura cel putin fazele, oamenii vor trebui sa studieze modele ipotetice matematice sau tridimensionale ale fazelor Frecventei Fundamentale de Rezonanta a Pamantului. Cand acele instrumente vor deveni operationale, se prezice ca oamenii de stiinta vor descoperi cele 144 de faze din fiecare emisfera a Pamantului si Marte, cele 36 pana la 72 de faze din emisferele Jupiterului, Saturnului, Uranusului si Neptunului si cele 9 pana la 18 faze in fiecare emisfera a Soarelui. Se prezice de altfel ca planetele Mercur, Venus si Pluto si toate lunile orbitand in jurul planetelor din sistemul solar vor avea o grila armonica sferica (nu doua emisfera) cu 72 sau 96 de faze.

Cititorul este invitat sa mi se alature mie si altora in observarea naturii si cosmosului pentru a discuta felul in care intamplari si fenomene comune sunt rezultatul manipularii si exploatarii Frecventei Fundamentale de Rezonanta a Pamantului de 7.5 Hertzi cu 144 de faze si amplitudini si diferitele Frecvente de Rezonanta, faze si amplitudini ale elementelor chimice, planetelor si sorilor din galaxia noastra.


Referinte:

The Schumann Resonance and Human Psychobiology, Richard & Iona Miller, Nexus, April/May 2003 - www.nexusmagazine/articles/schumann.html

Tesla: Man Out of Time, Margaret Chaney Amazon.com

The Fantastic Inventions of Nikola Tesla, David Hatcher Childress, Amazon.com

Worlds In Collision - Immanuel Velikovsky, Amazon.com

Pyramid Power - A New Reality, Bill Schul & Ed Pettit, Stillpoint, Walpole, N.H. 1986

Pyramid Energy: The Philosophy of God, The Science of Man, Dean & Mary Hardy,
self-published www.templeofsakkara.com

Tesla, Waldencliff & Tunguska - Archive issue being located by current editor and staff of Fate

The Nature of Substance - Rudolf Hauschka, Vincent Stuart, London 1950

Mysteries of Siberia's "Valley of Death", Valery Uvarov Nexus, November/December 2004

Nikola Tesla's Aether-Powered Car, Igor Spajic Nexus, January/February 2005

Wands of Horus, Valery Uvarov Nexus, January/February 2005

The Last Wave from Port Chicago, Peter Vogel www.portchicago.org online book 2003

Science of the Planets www.hindu.com/edu/2005/01/03/stories/2005010300050.htm

Madras University team predicts Indonesian earthquake
www.sify.com/news/othernews/fullstory.php?id=13642210

Click pentru PDF Doc
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
-
Industria cabalinelor

Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4

4

4

4

4


4


4

4
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link.
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile