ACCESARE RAPIDA : 

Introducere
Aplicatii pentru cresterea animalelor
Industria animalelor pentru lapte
Animalele pentru lapte - Inseminare artificialaTri-Vortex - Avanseaza in domeniul Cresterii Animalelor
 


Animalele pentru lapte - Productie crescuta
Industria cabalinelor
Realizari


Click aici pentru PDF Doc 
 
Introducere
  Tehnologia Tri-Vortex a introdus pe piata produse pentru cresterea animalelor si a avut realizari exceptionale de la ferme si de la oamenii care au experimentat rezultatele personal.

  Extras din marturia domnului C. Tomlinson referitor la Inseminarea Artificiala a juncanelor sale:
" Le-am expus pe toate ultra-sunetelor, iar din 286, la 259 dintre juncanele pe care au fost folosite discurile Tri-Vortex s-a confirmat in proportie de 90.5% ca sunt gestante cu vitel. Din cele 329 care nu au fost plasate pe disc, numai 219 au fost confirmate gestante in proportie de 66.5% Acum, nu trebuie sa fii un om de stiinta stralucit pentru a-ti da seama ce inseamna asta. De exemplu , daca foloseam discul pe toate jucanele as fi avut 78 de vitei in plus."

  Avem rapoarte exceptionale de la dresori, posesori si veterinari de seama. Au existat comentarii si observatii in jurul starii generale de sanatate care infloreste si de performantele animalelor, dupa urmarea protocoalelor noastre.

 
Aplicatii pentru cresterea animalelor :
Produsele dezvoltate Tri-Vortex creeaza:

- cea mai buna hidratare la nivelul celulelor
- creste concentratia de OXIGEN si legatura la nivelul celulelor
- ORICE animal va avea o sanatate prospera si performante imbunatatite
- fara steroizi sau hormoni

Articol de cercetare asupra Importantei Hidratarii
Click Aici


 
Industria vacilor de lapte :
Produsele Tri-Vortex sunt utilizate in prezent pe doua arii de aplicatie in industria animalelor pentru lapte - cea de inseminare artificiala si cea de productie a laptelui.


• Inseminare Artificiala (IA)

Din marturii si alte confirmari din industria vacilor de lapte din Sudul Africii, am putut observa ca exista o crestere semnificativa in rata de gestatiei confirmate la vacile care au fost inseminate folosint protocolul Tri-Vortex pentru vacile de lapte si noul nostru produs Sonda de inseminare tratata Tri-Vortex.

Fermierii care au folosit sonda Tri-Vortex si au schimbat putin tehnicile existente de inseminare, au avut o imbunatatire intre 30% si 40% peste rezultatele anterioare.

Aceasta sporire consta in urmatoarele:

O scadere sesizabila a costurilor, in special legat de cumpararea spermei de taur.
Mai multi vitei inseamna un profit mai mare.  Rezultatele au fost de un interes atat de mare, incat Dr. Cliff Lamb (SUA) continua cu o analiza stiintifica a eficientei folosirii produselor tratate Tri-Vortex in industria vacilor de lapte.
  El a observat rezultatele imbunatatite in lucrul cu sperma de taur si a continuat sa munceasca pe cont propriu cu embrioni - care sunt recoltate de la animale superioare si inseminate la alte vite.
  Studiul Universitatii sub conducerea Dr. Lamb, va permite evaluarea tuturor acestor aspecte in reproducerea vitelor, care in timp pot fi implementate si la alte animale de ferma, porci, cai, oi si capre, etc. Evident aceasta cercetare intensa va necesita o anumita perioada de timp, dar Dr. Lamb doreste sa expuna rezultatele sale in publicatia sa, spre sfarsitul anului 2007/2008

Articol de cercetare asupra Tehnologiei Tri-Vortex
Click Aici


• Productia de lapte

Urmarind Protocolul vacilor de lapte de la Tri-Vortex, a fost atinsa o crestere a productiei de lapte (12%-20%) - rezultatele vor fi publicate in curand.
Prima recomandare este ca Toata apa potabila pentru vacile de lapte sa fie filtrata. Apa este VITALA pentru sanatate si hidratare celulara corespunzatoare la animal. Am observat faptul ca apa clorinata cauzeaza cancer si epuizeaza resursele de Vitamina E la oameni - acestea sunt lucruri cunoscute si foarte usor ignorate de specialistii in domeniu.

Pentru a vedea Tratamentul pentru Vacile de lapte
Click Aici

Daca efectele clorinarii cauzeaza efecte psihice negative la oameni, atunci aceste efecte negative sunt de departe mai mari la animale. Filtrarea si apoi structurarea apei cu un disc Tri-Vortex de 90 mm (sau 180mm) va asigura ca:

• animalul este hidratat corespunzator
• detine un sistem imunitar imbunatatit
• are o stare sanatate prospera in consecinta va prezenta o rezistenta la bolile specifice acestor animale, cum ar fi mastita, fapt pentru care fermierii de pe tot globul vor fi recunoscatori - si ceva pe care ar trebui sa insistam cu totii.
  In prezent, majoritatea fermierilor care cresc vaci de lapte, folosest BST , ca un stimulent hormonal pentru a induce lactatie crescuta la vacile de lapte, asigurand astfel o productie mai mare de lapte. Ca rezultat direct al acestei practici si stres psihic crescut asupra vitelor, perioadele dintre gestatii, durata vietii si numarul de alaptari sunt reduse.
Cu produsele si protocoalele Tri-Vortex, speram sa aduce o contributie benefica uriasa in toate aceste arii.
Fitrarea apei potabile oferita animalelor
• Structurarea acestei apei filtrate cu un disc Tri-Vortex de 90/180mm, plasat permanent in recipientul din care beau apa pentru hidratare imbunatatita.
• Vitele sa poarte Coliere de chingi special tratate Tri-Vortex cu discuri pentru Bovine pentru a le conferi o sanatate prospera.
• Caprele sa poarte coliere din metal galvanizate, cu Placute de identificare special tratate Tri-Vortex - pentru a conferi sanatate mai prospera.

Aceste coliere pentru bovine sunt usor de dat jos si sunt disponibile in 7 culori diferite - astfel oferind posibilitate fermierului de a diferentia turmele.
• Identificarea vitelor care sunt in diferite stagii ale ciclului de lactatie sau
• Identificarea turmelor dupa productia lor de lapte.

Colierele, lanturile pentru gat si discurile pentru apa trebuie returnate anual fabricii Tri-Vortex pentru a fi re-tratate si asigurand astfel eficienta produselor noastre.
Click Aici pentru a viziona Intreaga Gama de produse pentru Cresterea Animalelor.
  Tri-Vortex a primit marturii minunate de la dresori, posesori si veterinari de renume, care au observat imbunatatiri ale starii generale de sanatate si a performantelor animalelor din aceasta industrie, observand chiar ca si caii de curse au tendinta de a oferi ceva in plus fata de ce puteau inainte, dupa folosirea tratamentelor Tri-Vortex.
(Click aici pentru informatii despre Tratamentul la Cabaline)

Industria Cabalinelor :
 
Grajdarii au observat faptul ca parul cailor este mai sanatos si ca acestia beau mai multa apa.

Veterinarii au comentat asupra sanatatii generale a animalelor si asupra consistentei fluidelor din articulatii, care a fost foarte diferita fata de observatiile anterioare.

Jocheii au observat performante imbunatatite la caii lor care participa la sarituri si cross

Pentru Tratamentele recomandate, insistam ca TOATA apa potabila pentru cai, trebuie sa fie filtrata. La oameni, am vazut ca apa clorinata cauzeaza cancer si epuizeaza resursele de Vitamina E - acestea sunt lucruri cunoscute si foarte usor ignorate de specialistii in domeniu. Aceasta apa filstrata este apoi data cailor in galeti sau recipiente curate, care au un disc Tri-Vortex fie de 90mm, fie de 180 pentru a o purifica.
(Click aici pentru informatii in legatura cu Tratamentul la cabaline.)
Articol de cercetare asupra Tehnologiei Tri-Vortex
Click Aici

  Am folosit, de asemenea, impreuna cu tehnologia Tri-Vortex si capastrul, si alte cateva elemente pentru confortul cailor - si am observat imbunatatiri.
  Aceasta experienta a determinat Horseland ( un producator industrial din domeniu) sa creeze o gama de accesorii noi senzationale pentru cai - de la paturi din matase, pana la diferite accesorii din piele incluzand chingi pentru articulatii ranite)

Pentru Documentul cu privire la Tratamentul la Cabaline
Click Aici

Click Aici pentru a vedea produsele pentru Cresterea Animalelor

• Realizari
Productia unui lapte mult mai benefic, fara aditivi este un beneficiu major, avand in vedere ca in urmatorii cativa ani, consumatorul va insista asupra laptelui produs organic si alte produse de aceste gen - Majoritatea insista deja asupra laptelui fara chimicale si hormoni.

Cu ajutorul experientei vaste si rezultatelor uimitoare pe care le-am avut in intreaga lume cu produsele Tri-Vortex, ne asteptam sa realizam urmatoarele in industria animalelor pentru lapte:

• Productie crescuta de lapte NATURAL ( rezultate preliminarii arata o crestere a productiei de cel putin 12%-20% fara BST!)

• Animale mai sanatoase cu un sistem imunitar imbunatatit - hidratarea corespunzatoare a celulelor este vitala pentru sanatatea oricarui animal.
o Stimularea reproducerii la vite va fi intensificata, lucru ce va ajuta la perioadele dintre gestatii si mai important, cresterea fertilitatii.

• O reducere majora a ranilor la copite ca si consecinta a imbunatatirii circulatiei sangelui si a sanatatii generale a animalelor.

• O reducere a mastitei poate fi realizata in mod natural, fara chimicale sau hormoni, ducand astfel la o calitate mai buna a laptelui.
• Vitele vor fi mai putin stresate psihic - lucru foarte important intrucat factorul de stres este transmis mai departe in laptele consumat de copiii nostri.

Click aici pentru Informatii despre produse , si comanda prin E-mail
Un ied care s-a nascut prematur cu sanse de supravietuire 50%, a fost asezat pe un disc Tri-Vortex, cu o sticla cu lapte de la mama sa, si in cateva ore a reusit sa ridice capul.
Va vom mentine informati in legatura cu aceasta poveste - Marturii.
 
 
 
 
 
 
 
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link. 

Webammon
Design Studios
Link-uri Utile