Tri-Vortex - CONDITII DE LIVRARE SI REGLEMENTARI
 
ACCEPT TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE MAI JOS
(click pentru a merge mai departe la pagina de comanda)
ACCEPT TERMENII SI CONDITIILE PREZENTATE MAI SUS
(click pentru a merge mai departe la pagina de comanda)
 
 
 
Precizari referitoare la comenzi, expediere, garantia produselor, relatia intre client si distribuitor
Aceasta pagina reprezinta o intelegere intre dumneavoastra si site-ul www.trivortex.ro

Va rugam sa utilizati informatiile de pe acest site si sa comandati produse numai daca sunteti de acord cu termenii prevazuti in aceasta pagina.


1. CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile pe care clientii nostrii ni le ofera pentru a beneficia de date suplimentare si pentru expedierea produselor sunt strict confidentiale2. GARANTIA CALITATII PRODUSELOR

Produsele au garantia de 2 ani oferita de producator Elemental H2O Tri-Vortex South Africa cu sediul in Johannesburg. Produsele sunt avizate de inventatorul tehnologiei Tri-Vortex, dl Brian David Andersen.
In Romania produsele sunt importate unic si comercializate direct de S.C. Tri-Vortex SRL si de distribuitori agreati. Preturile sunt aceleasi indiferent de distribuitor.
Orice responsabilitate privind compozitia produselor si calitatea revine in exclusivitate producatorului.

3. RESPONSABILITATILE DISTRIBUITORULUI

Livrarea la timp, la data convenita cu clientul a produselor comandate la preturile afisate pe site.
Livrarea produselor sigilate, insotite de prospecte si materiale explicative
Distribuitorul NU este raspunzator pentru compozitia si calitatea produselor. Aceaste responsabilitati revin in exclusivitate producatorului.
Distribuitorul NU este raspunzator pentru lipsa temporara din stoc a unor produse.

4. RELATIA CLIENT-DISTRIBUITOR

Relatia cu clientul se bazeaza pe RESPECT RECIPROC, CORECTITUDINE si POLITETE. In cazul unei comunicari dificile sau din motive personale clientul are dreptul sa renunte in orice moment la serviciile distribuitorului.
Distribuitorul (consultantul) Tri-Vortex isi rezerva dreptul de a refuza sa ofere consultanta sau produse unui client, fara obligatia de a oferi explicatii privind aceasta decizie

5. ETICA. ATITUDINEA DISTRIBUITORULUI TRI-VORTEX FATA DE PROBLEMELE DE SANATATE

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata si hidratarea corecta a corpului si alimentatie sanatoasa. Acest site NU OFERA tratamente medicale si nu substituie sfatul medicului.
Pentru probleme de sanatate va rugam sa va adresati medicului specialist.
Produsele Tri-Vortex NU sunt medicamente si NU au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice.
Produsele Tri-Vortex au rolul de a asigura organismului o hidratare corecta, nutritie echilibrata, imunitate si energie.
Produsele NU contin conservanti si ingrediente animale, sunt fabricate din ingrediente pure conform standardelor de calitate si control si NU au contraindicatii sau efecte secundare negative. Cititi cu atentie informatiile prezentate pe etichetele, pliante sau prospecte inainte de folosire.
Daca aveti probleme de sanatate va rugam sa solicitati acordul medicului dvs. inainte de a comanda aceste produse


6. REGLEMENTARI GENERALE

Specificatiile sau preturile produselor prezentate sunt informative si pot fi schimbate periodic.
SCOPUL NOSTRU este de a oferi produse Tri-Vortex la cele mai mici preturi din Romania , oferte promotionale si avantaje pentru clientii nostri fideli.
Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ publicat in acest site este interzisa fara acordul prealabil al www.trivortex.ro Marcile inregistrate, denumirile si logourile produselor si firmelor prezentate pe acest site apartin firmelor respective si sunt protejate de legile in vigoare.--------------------------------------------------------------------------------

Informatiile prezentate in acest site se refera la stil de viata, hidratare si alimentatie sanatoasa, nu reprezinta tratamente medicale si nu pot inlocui sfatul medicului. Produsele Tri-Vortex nu sunt medicamente si nu au rolul de a vindeca boli si afectiuni cronice. Au rolul de a asigura organismului o hidratare corecta, nutritie echilibrata, imunitate si energie. Sunt fabricate conform standardelor de calitate si control ale tehnologiei Tri-Vortex si nu contin componente daunatoare sanatatii. Pentru probleme grave de sanatate adresati-va medicului. Produsele Tri-Vortex sunt disponibile numai prin distribuitori agreati.


TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile