Inca de la lansarea de succes a produselor din Tehnologia Tri-Vortex in 1990, inventatorul Brian Andersen a facut un progres uimitor. Aceasta a condus la descoperirea unor noi aplicatii si la lansarea unei game noi de produse extraordinare. Impreuna cu produsele existente, toate produsele Tri-Vortex sunt compatibile cu mediul inconjurator, naturale (fara efecte secundare) si sporesc atat viata biologica dar si cea organica - un numar urias de marturii si experiente pot confirma aceste fapte.
  O noua era extraordinara a venit odata cu lansarea unor produse simple, insa foarte puternice si eficiente care ajuta corpul sa contraatace si sa respinga Radiatiile electromagnetice de la orice aparat electric - telefoane mobile, cuptoare cu microunde, televizoare si multe altele.

  In lumea moderna ne bazam din ce in ce mai mult pe asemenea dispozitive electrice si cu toate acestea nu se face nimic pentru a respinge efectele acestui dusman invizibil - si cu siguranta dovezile efectelor negative asupra sanatatii, cauzate de Radiatiile Electromagnetice devin acum coplesitoare.

  Bazandu-se pe cunostintele sale aprofundate in intelegerea proprietatilor luminii si a elementelor chimice, Brian a reusit sa transforme acestea in produse practice si aplicatii care vor avea o importanta globala.

  In Africa de Sud avem deja doua produse exceptionale care vor deveni extraordinar de importante in procesul prevenirii si inversarii, efectelor de la Radiatiile Electromagnetice in fiecare casa si fiecare birou

Tri-Vortex - Produse pentru radiatiile cu unde electromagnetice
 
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link. 
 
Tri-Vortex - Discul pentru telefonul mobil :
Capul si creierul dumneavoastra se incalzesc semnificativ cand vorbiti la telefonul mobil, sau un telefon fara fir. Aceasta caldura este resimtita in canalul urechii, care este conectat la creier!

Cand folositi un telefon celular cu un disc Tri-Vortex pentru telefonul mobil atasat, sunteti protejati si nu veti mai simti caldura generata in mod normal de telefon. Undele Radiatiei Electromagnetice afecteaza corpul si chiar si ADN-ul. DISCUL pentru telefonul mobil creeaza un mediu mai putin haotic in capul dumneavoastra si la nivelul celulelor efectele negative ale radiatiei sunt diminuate semnificativ - aceasta este adevarata minune si putere a Tehnologiei Tri-Vortex.

Nu vom face vreo afirmatie ca putem preveni Radiatiile Electromagnetice, dar cel mai important lucru este ca atunci cand suntem afectati, aceste produse pot inversa efectele negative la nivel celular, iar acest lucru este valabil pentru TOATE undele de Radiatii Electromagnetice in general, nu numai acelea generate de telefonul mobil. Mai jos va vom prezenta informatii despre Adaptorul Perfect (mai jos) care ajuta la reducerea si minimalizarea Radiatiilor Electromagnetice din toate aparatele electrice..

 
Tri-Vortex -  Adaptorul Perfect:
  Aparatele electrice conectate la Adaptorul Perfect emit un camp de energie coerent care creeaza o miscare armonioasa a particulelor de lumina in moleculele elementelor chimice.

  Directia rotatiei moleculelor in electricitatea AC folosita pentru dispozitivele electrice, se schimba de la stanga la dreapta - de 50 de ori pe secunda. Aceasta electricitate este ilogica si haotica si nu genereaza nici un beneficiu moleculelor din celulele oamenilor, animalelor sau plantelor.

Aceasta Poluare cu Radiatii Electromanetice este periculoasa atat pe termen scurt cat si pe termen lung pentru sanatatea oamenilor si animalelor.

  Experimentati oboseala si stare de discomfort dupa ce priviti la televizor sau lucrati la computer pentru perioade mai lungi de timp? Aceasta se intampla pentru ca moleculele din celulele dumneavoastra au fost expuse electricitatii haotice AV sau Poluarii cu Radiatii Electromagnetice.
  Adaptoarele de energie perfecte transforma energia in energii benefice cu directia de rotatie spre stanga, care sunt inofensinve din punct de vedere biologic, sigure , sanatoase si energizante. Pentru cei dintre dumneavoastra care stau in fata televizorului sau a calculatorului pentru perioade indelungate acest produs nu trebuie sa lipseasca din casa.
  
  Bazate pe munca Dr. Masaru Emoto din Japonia, fotografiile urmatoare spun o poveste despre efectele negative ale radiatiilor asupra apei - si cu totii stim ca avem in consistenta aproximativ 73% apa.

1) In mijloc,o fotografie a apei inghetate expusa unui telefon celular pentru 1 minut.

In dreapta, aceeasi apa si aceeasi procedura, dar apa a avut eticheta "Dragoste si Recunostinta" lipita pe durata experimentului.
2) Aceeasi apa, lasata in fata televizorului pentru 4 ore.Inca odata puteti observa structura oribila a apei in poza din mijloc.

Fotografia din dreapta a avut de asemena lipita eticheta " Dragoste si Recunostinta" pe durata experimentului
3) Experiment ca si cel de mai sus - asupra unui cuptor cu microunde.


4) Experiment ca si cel de mai sus - in fata unui computer.

Toate fotografiile despre apa, prin amabilitatea Dr Masaru Emoto din cartea "Mesajele ascunse in apa"
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile