Tri-Vortex - Protocol pentru industria Bovinelor
 
Click aici pentru PDF Doc
 
Protocol pentru imbunatatirea sanatatii si productiei de lapte :
  Acest protocol serveste ca Ghid pentru imbunatatirea sanatatii generale si a productiei de lapte pentru Vacile si Caprele de lapte.

  Trebuie mentionat ca acest Protocol este complet natural si nu foloseste aditivi artificiali sau chimici (incluzand hormoni si stimulenti de orice natura)

Nota: NU exista efecte secundare negative in urma utilizarii acestor produse.

  Tri-Vortex a experimentat cu succes imbunatatirea sanatatii umane, sporirea sanatatii si performantei in industria cabalina si acum a primit rezultate de imbunatatire a sanatatii si performantei si de la fermierii din Africa de Sud. Bazat pe cele de mai sus, urmatoarele prezinta un ghid pentru imbunatatirea sanatatii generale si a calitatii si cantitatii productiei de lapte.


 
• Imbunatatiri aduse calitatii apei potabile pentru animale

1.  Chiar si mai important decat la oameni, apa potabila pentru animale trebuie sa fie de o calitate foarte buna.

Daca animalele beau apa clorinata, trebuie instalat un filtru industrial pentru a indeparta clorul si potentialele metale grele continute de apa. Daca nu este instalat un filtru, trebuie sa reduceti volumul de apa captata si astfel productia va fi simtitor redusa.

2.Pentru a crea coerenta moleculara in apa, un disc Tri-Vortex de 90mm sau 180mm trebuie sa fie plasat in fiecare recipient din care animalele pot consuma apa filtrata.

De tinut minte ca apa filtrata nu va imbunatati productia sau sanatatea animalelor
3. Daca vitele au deja coliere , Discul pentru Bovine Tri-Vortex, poate fi atasat de fiecare parte a acestui colier. Produsele pentru capre includ un colier de lant galvanizat, cu placute de identificare.
 
Note:
Este foarte important ca apa sa fie filtrata. Daca este folosita apa municipala, atunci clorul si alte elemente contaminante sunt daunatoare sistemului imunitar al animalelor si nu permit hidratarea corespunzatoare la nivel celular.
• Daca este folosita apa recoltata totusi vor trebui folosite discurile Tri-Vortex, pentru a fi plasate in fiecare recipient din care se adapa animalele.
• Hidratarea improprie reduce productia si creaza un sistem imunitar slab, care in timp permite bolilor specifice bovinelor sa se instaleze in corp.

• Discul pentru apa Tri-Vortex, a fost tratat cu o tehnologie avansata pentru a crea coerenta in apa, pentru ca aceasta sa devina bine structurata. Apa corect structurata permite celulelor animalului sa fie hidratate eficient. (Rezultatele au dovedit ca animalele sunt mai sanatoase, mai putin predispuse la boli, si datorita apei imbunatatite, tind sa consume mai multa, astfel producand mai mult lapte.)

• Discurile pentru Bovine, Tri-Vortex au o eficacitate de doi ani - vor avea o data de expirare, dupa care ele trebuie returnate la fabrica Tri-Vortex pentru a fi retratate. Costul va fi de aproximativ jumatate din pretul curent al produselor noi. (Detalii despre transport si aprovizionare pot fi discutate cu reprezentantul companiei noastre din zona dumneavoastra)
Testarile efectuate in Africa de Sud  pe loturi distincte de animale cu caracteristice similare au confirmat efectele benefice ale produselor Tri-Vortex asupra cresterii productiei de lapte, a sanatatii si fertilitatii animalelor.

Metodele de testare au fost aceleasi in toate fermele de animale.

Click pentru mai multe Informatii despre Produse , si Comanda E-mail


MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile