Tri-Vortex - Protocol pentru Industria Cabalina
 
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link. 
Click aici pentru PDF Doc
 
Protocol pentru Imbunatatirea Sanatatii, Performantelor si Recuperarii in urma ranirilor:
  Acest Protocol serveste ca un Ghid pentru imbunatatirea sanatatii in sens general a cailor.

Trebuie mentionat ca acest protocol este complet natural si nu contine niciun aditiv chimic sau artificial - (incluzand hormoni si stimulenti de orice natura).

Va rugam sa luati in considerare: Nu exista NICIUN efect negativ rezultat in urma utilizarii acestor produse

Tri-Vortex a avut un succes fulminant in imbunatatirea sanatatii umane, in imbunatatirea sanatatii si performantelor in industria bovina si acum a primit confirmarea succesului in imbunatatirea sanatatii si performantelor la cabaline in urma implementarii tehnologiei in cele mai bune crescatorii de cai de curse din Africa de Sud. Avand in vedere cele de mai sus, va prezentam un ghid pentru imbunatatirea sanatatii si performantelor cailor de toate rasele si tipurile.

 
• Imbunatatiri aduse calitatii apei potabile pentru cai

1. Chiar si mai important decat la oameni, apa potabila pentru cai trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Daca crescatoriile folosesc apa tratata cu clor este necesara instalarea unui filtru industrial pentru a indeparta clorul si potentialele metale grele rezultate in urma procesului de purificare si transportare a apei.

2. Pentru a crea coerenta in apa, un disc Tri-Vortex de 90 mm sau 180 mm trebuie pus in toate recipientele din care caii beau apa filtrata.

Va rugam sa luati la cunostinta, daca dati cailor numai apa filtrata nu veti vedea imbunatatiri in sanatatea animalelor - este foarte important sa asezati Discurile Tri-Vortex in apa filtrarta.

 
Note:
Este absolut necesar ca apa sa fie filtrata. Clorul si alti factori contaminatori sunt daunatori sistemului imunitar al calului si astfel impiedica hidratarea corecta a animalului la nivel celular.

•  Discul Tri-Vortex a fost tratat folosind o tehnologie avansata pentru a crea coerenta in apa, pentru ca aceasta sa devina structurata. Aceasta apa structurata corect permite celulelor animalului sa se hidrateze la maxim intr-un mod eficient. Rezultatele au demonstrat ca animalele sunt mai sanatoase, sunt mai putin predispuse la boli si au performante mult mai ridicate

• Discurile Cabaline Tri-Vortex si Discurile Acvatice au o eficacitate de un an - ele vor avea o data de expirare, dupa care trebuiesc returnate la fabrica Tri-Vortex pentru retratare. Costul va fi de aproximativ jumatate din pretul curent de vanzare a produselor noi. Detaliile pot fi discutate cu reprezentantul companiei din zona dumneavoastra.

• Alte rezultate exceptionale au aparut in urma potcovirii cailor cu potcoave tratate prin tehnologia Tri-Vortex - chiar si potcoavele de poliuretan.


Apasati aici pentru mai multe Informatii asupra Produsului, si Comanda prin E-mail
• Managementul Direct al Sanatatii Cailor:

1. Doua Discuri Tri-Vortex pentru Cabaline pot fi atasate capastrului, cate una pe fiecare parte a gatului, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Folosind celelalte produse tratate Tri-Vortex impreuna cu hamul este de asemenea foarte benefic pentru sanatatea cailor.

2. Alte produse tratate Tri-Vortex, cum ar fi paturi si zabale se gasesc printr-un distribuitor calificat (Va rugam sa ne contactati pentru detalii)

Toate aceste produse au fost tratate cu Tehnologia Tri-Vortex si dau rezultate uimitoare asupra sanatatii calului. Produsele trebuie folosite conform indicatiilor ori pentru a ajuta animalul sa-si revina dupa accidente soldate cu ranirea lor.

O recuperare rapida a animalului, precum si o performanta imbunatatita sunt usor de observat si sigure.MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile