Tri-Vortex - Imbunatatirea Apei Potabile
 
Va rugam sa contactati webmasterul pentru orice problema sau broken link. 
O Binecuvantare pentru Apa Noastra Potabila de Anton Ungerer
 
  Prin cercetari stiintifice si experimente, un inventator californian a facut niste descoperiri fantastice in legatura cu elementele din tabelul periodic sub forma unor aplicatii acustice - aceste descoperiri aduc beneficii majore tuturor formelor biologice de viata. Natura acestor descoperiri a dat nastere unor produse uimitoare, care pot fi folosite in structurarea vitala a apei potabile

  Memoria apei si importanta apei de calitate superioara (apa structurata) au fost relevate in editia din August a revistei Health Encounters. Desi exista anumite persoane foarte norocoase care pot sa readuca forta vitala in apa folosind structuri impresionante sau geometrie sacra, aceste lucruri nu sunt nici accesibile, nici practice pentru intreaga lume. Miracolul tehnologiei Tri-Vortex, folosind descoperiri stiintifice si acustice avansate, face ca apa superioara sa fie accesibila oricui.

  Fenomenul apei structurate raportate la calitatea apei a fost demonstrat fara nicio umbra de indoiala de catre faimosul cercetator japonez, doctorul Masaru Emoto. Pe scurt, Emoto a fotografiat structura cristalina a apei care a fost inghetata. Munca sa de cercetare a fost realizata cu mostre de apa colectate din intreaga lume si apa distilata care a fost supusa unor stimuli exteriori variati, ca in pozele de mai jos:

Stiinta ne spune caaproximativ 73% din corpul nostru este alcatuit din apa – intrebarea fireasca este:

Care este calitatea apei pe care o bem si cu care ne hranim corpurile?
Oare aceasta apa are structura sau e moarta?

  Acum stim foarte bine ca apa clorata prezinta o amenintare serioasa pentru sanatate – descoperiri facute inca din 1930 au demonstrat in mod repetat ca clorul cauzeaza cancer, si cu toate acestea, inca mai folosim clor si fluor in apa noastra. Pentru aceia dintre noi care si-o pot permite, acum ne filtram apa crezand ca in sfarsit bem apa de o calitate "buna". Ceea ce majoritatea oamenilor nu inteleg este ca apa filtrata este tot apa moarta sau nestructurata.

  In univers, in natura si in corpurile noastre toate sistemele functioneaza normal doar cand exista o structura clara. Pentru o hidratare optimala nivel celular in corp, este de dorit ca celulele sa fie alimentate doar cu apa structurata – apa haotica nu este usor asimilata de catre teaca fosforoasa din "membrana" celulara ce inconjoara celula si prin urmare nu poate sustine o hidratare optima a celulelor.

  Apa de la robinet este lipsita de structura si arata foarte asemanator cu poza din dreapta - moarta. Pentru ca functiile corpului sa se desfasoare intr-un mod optim nu este de ajuns sa bem destula apa - adica 1.5 litri de apa pentru 50kg de greutate pentru adulti, este de asemenea vital ca aceasta apa sa fie de o calitate superioara si bine structurata.

  Din pacate, cand companiile trimit apa pentru a fi testata si aprobata, nu se analizeaza decat compusii chimici si bacteriali ai acesteia. Ca om, fie ca esti viu sau mort, ai exact aceiasi compusi chimici - si cu totii stim ca diferenta dintre viata si moarte este ENORMA! Acest adevar simplu este valabil si in cazul APEI – moarta sau vie, diferentele sunt enorme si aceste diferente au consecinte majore asupra sanatatii noastre. Asa ca data viitoare cand va veti uita pe eticheta unei sticle de apa, aduceti-va aminte ca va spune prea putine lucruri despre ce veti bea.

  Pentru a realiza importanta apei structurate superioara si rolul acesteia in imbunatatirea sanatatii noastre, trebuie sa examinam FUNCTIILE VITALE ale apei:

•  Apa are un efect revitalizant atunci cand trece prin membrana celulei.
•  Hidroliza este un proces generator de energie iar mancarea nu are nicio valoare nutritiva fara apa.

  Deshidratarea Neintentionata este una din problemele majore cu care se confrunta societatea contemporana. Stiinta medicala foloseste indicatori gresiti pentru a identifica deshidratarea corpului Ca un rezultat al presupunerilor false, am denumit lipsa de apa ca o CONDITIE DE BOALA. Simptomatic, deshidratarea corpului se manifesta in diverse forme clinice - per total, s-a demonstrat ca peste 90 de boli diferite au ca principala cauza deshidratarea. Iata doar cateva exemple: oboseala, depresie, pofte, diabetul la varste inaintate, astm, boli ale sistemului imunitar, hipertensiune, constipatie, colita, senzatie de greata matinala, dispepsie, migrene, dureri de spate, dureri reumatice ale articulatiilor si cancerul.


  Pentru a intelege mai bine deshidratarea ar trebui sa observati culoarea urinei dumneavoastra. Culoarea deschisa a urinei este un indicator al hidratarii oprime. Urina galbena este un semn al instalarii deshidratarii. Urina galben-inchis sau portocalie inseamna ca corpul are probleme serioase.

  Cand vom realiza ca marirea cantitatii de apa ingerate, si nu de bauturi in sens general, este vitala pentru a regla nivelul de hidratare, si prin urmare al sanatatii noastre.

  Aici intervine tehnologia de ultima ora pentru a va ajuta... Cu produsele simple si ieftine Tri-Vortex puteti sa va tratati apa "filtrata" pentru a obtine cele mai bune rezultate. Produsele Tri-Vortex creeaza o structura in apa la nivel molecular - aceasta apa structurata este primul pas spre o hidratare celulara corecta si deci, spre o sanatate mai buna

  Elemental H20 a introdus aceasta tehnologie in Sudul Africii acum aproximativ 4 ani si rezultatele au fost uimitoare. Mii de oameni din Sudul Africii au simtit pe pielea lor beneficiile acestei tehnologii - fapt evidentiat de numeroasele lor marturii si multumiri. testimonials. Din pozele de mai jos se poate observa efectul acestei tehnologii asupra apei "moarte":


La dreapta,
un trandafir a fost pus in apa distilata - murind in 3 zile. 

La stanga,
un trandafir ce a fost pus in aceeasi apa distilata, dar inainte ca trandafirul sa fie pus in apa aceasta a fost lasata sa se decanteze pentru 24 ore si a fost asezata pe un disc Tri-Vortex.

Dupa cum se observa, cu siguranta ca aceste poze sunt relevante si demonstreaza importanta structurii in apa.

Apasati aici pentru mai multe informatii asupra Produselor Tri-Vortex si Hidratarea.

Incercati-l  AICI si ACUM personal.


Fotografia din stanga
ne infatiseaza apa cu o structura cristalina superioara - indicator al puritatii si calitatii.  

Fotografia din dreapta
prezinta apa contaminata - lipsita de orice
structura si haotica

Toate fotografiile despre apa au fost preluate din cartea Dr Masaru Emoto: "Mesajele Ascunse din Apa"
Click pentru PDF Doc
MATERIAL VIDEO
Click aici
4 Introducere
6 Protocoale4 Produse
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
-
-
Industria cabalinelor

-
Industria bovinelor

Inseminare artificiala

PRIMA PAGINA Cresterea Animalelor : Introducere - Produse - Marturii | Comanda E-mail
Indepartarea Durerii: Introducere - Informatii - Produse | Marturii
Unde EMR: Introducere - Informatii - Produse | Consumarea apei : Introducere - Produse
FAQs | Cercetare si Articole | Comanda E-mail
TRI-VORTEX SRL
Tel: +40 727 22 14 64  |  Fax: +40 314 18 32 92
E-mail: contact@trivortex.ro
Bd.Uverturii 16, sector 6, Bucuresti
CP 16-182, Romania
4 Introducere
4 Produse
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
4 FAQ's
4 Marturii
4 Pagina
    Comanda
Istoria Tri-Vortex

Functioneaza cu adevarat?

4

4

4

4

4


4


4

4
Apa pe care o consumam

Hidratarea celulelor

Importanta structurii moleculare

Reactivarea folosind discul Tri-Vortex

Rezonanta Schumann

Apa: un lichid miraculos
4 Introducere
4 Informatii
4 Produse
Webammon
Design Studios
Link-uri Utile